Willen jullie geen standaard trouwring? Hier zijn 7 originele ideeën voor jullie trouwringen!

Zijn jullie een stel dat er van overtuigt is alles anders te doen dan andere stellen? Waarom dan genoegen nemen met de klassieke gouden of zilveren trouwring? Door dit artikel zal je versteld staan van alle creatieve opties die er zijn voor jouw trouwring!

Foto: Dufrasnes Fotografie

1. Passies en hobby’s in de trouwringen verwerkt

Wanneer jullie een gedeelde passie of hobby hebben en dit graag met de buitenwereld delen dan is dit de beste keuze voor jullie! Trouwringen waar jullie passie of hobby in verwerkt is zoals  een dier of een muzieknoot of een koksmuts, alles is mogelijk!

2. Trouwringen met een geheime boodschap

In eerste instantie zal jullie trouwring er uit zien als de standaard gouden trouwring. Maar aan de binnenkant van de ring zit een kleine geheime boodschap verborgen bijvoorbeeld een hartje, een woord of een zin die voor jullie betekenis heeft. Zo zal, wanneer je de ring af doet, het symbool of de tekst voor een paar minuten in je huid gemarkeerd staan.

Foto: Aleksandra Ukhaneva

3. Scrabble trouwring

Iedereen heeft wel eens het beroemde spel Scrabble gespeelt. Ben jij fan van dit spel? Dan is dit jouw ring. Het is nu mogelijk de rest van je leven dit spel met je mee te dragen. Kies een woord van 4 letters waar jij je mee identificeert en laat deze letters schitteren op jouw bijzondere trouwring.

4. Braille trouwring

Het is mogelijk om een woord uit te zoeken die voor jou en je partner betekenisvol is en deze in braille in de ring te laten graferen. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn die voor jullie heel betekenisvol is maar voor de buitenwereld misschien niet. Zo hoef je nooit uitleg te geven waar dit voor staat en kan je dit betekenisvolle woord altijd met je mee dragen.

Ontdek ook: vocabulaire voor bruiloften, de 27 concepten die je moet kennen!

Fabian Luque

5. Trouwring met een verborgen diamant

Zoek jij een creatieve en avant-garde trouwring, dan is dit een ring voor jou. In eerste instantie lijkt deze ring op de klassieke zilveren trouwring maar wat deze ring zo bijzonder maakt is het kleine doosje aan de bovenkant van de ring waar een minuscule verlovingsring in is verwerkt. Zodat je elke dag even terug kan denken aan het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd.

6. Trouwring met hartslag

Het gaat hier om een trouwring waar de hartslag van je partner in is gegrafeerd. Echt een unieke ring!

Foto: Dario Endara

7. Trouwring met Romeinse cijfers

Dit is een klassieke trouwring maar toch met een alternatieve draai er aan. Bij deze ring laat je jullie trouwdatum in Romeinse cijfers in de ring graferen.

Foto: Luz de Flash

Wanneer je de 7 ideeën in dit artikel hebt gelezen en nog steeds niet weet welke ring bij jou past dan is er altijd nog de optie om een ring te laten tatoeëren met je partner. Een moderne optie die je voor altijd bij je draagt.

Lees ook: inscriptie van de trouwringen, er is meer dan alleen datum en naam!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie