Winnares van de Dress Give Away actie: Daan!

Daan van waveren 2Meer lezen “Daan van waveren 2”
Daan met haar lief. Foto: Danique van Waveren

And we have a winner! Of eigenlijk hebben we twee winnaars: de Zankyou Dress Give Away actie mag een succes genoemd worden, honderden mensen hebben afgelopen weken ons forum bestookt met antwoorden waarom juist hun bruid de jurk moest winnen. En vanwege een kleine onduidelijkheid in de spelregels (oeps) zijn er nu twee winnaars! De eerste stellen we vandaag aan je voor: Daan was ontzettend blij toen we haar belden om te vertellen dat ze de jurk had gewonnen. Wij gunnen haar van harte de jurk van Unielle Couture, speciaal voor haar op maat gemaakt! Daarnaast zal de fitting worden vastgelegd door trouwfotograaf Fotozee,ook niet verkeerd! Hierbij de love story van Daan & haar verloofde.

 Wij hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen. Ik was 16 en mijn verloofde 19 jaar. Er kwamen veel vrienden bij hem over de vloer waaronder ook een vriendin van mij.  Ze zei dat ik daar maar even langs moest rijden om haar te spreken, want we hadden afgesproken. Eenmaal daar kletsten we even en toen vroeg ze of ik anders even mee naar boven wou, daar had ik eigenlijk geen zin in want ik kwam uit mijn werk (ik was in mijn werkkleding, mijn haren alle kanten op). Ze wist me toch over te halen en ik liep mee naar boven en kwam binnen in een huis vol jongens en meiden. Ik voelde me erg ongemakkelijk omdat ik niemand kende en na 10 minuutjes ben ik gauw naar huis gegaan. Het rare was dat toen ik bij hem binnen kwam ik een deja vu had… dit had ik al eerder gezien, dit huis in een droom.. heel apart!

winnares dress give away daan - collage 1bMeer lezen “winnares dress give away daan - collage 1b”
Winnares Daan met haar verloofde! Foto: Danique van Waveren

Nadat ik thuis was kreeg ik een sms van een vriendin dat er een jongen was die me wel leuk vond en vroeg of ie mijn nummer mocht. Ik had daar geen problemen mee en vond het wel grappig, maar ik had niet zo snel een leuke jongen gezien toen ik binnen kwam.

We zijn gaan smsen met elkaar en van het een kwam het ander. We spraken af, maar ik vond hem nog niet leuk. Mijn moeder had hem al aan de deur gezien en had tegen mij gezegd: Danique het is zo een leuke jongen ik begrijp niet dat je hem niet leuk vind, ik zie jullie echt trouwen met elkaar! Ik keek haar aan en dacht natuurlijk mam!! Uiteindelijk heeft hij zo zijn best gedaan voor mij dat ik ontzettend verliefd op hem werd. Hij nam me overal mee naar toe, hij bracht me bloemen, hij haalde me op etc. Het leuke is dat we er later achter kwamen dat zijn overgrootoma naast mijn ouders heeft gewoond en mijn moeder zijn vader weer van vroeger kent en dat we vrienden van ons gezamlijk kennen. De wereld is klein!

Al vrij snel ben ik bij mijn verloofde in gaan wonen en later hebben we samen een appartement gekocht waar we heel blij mee zijn. We hebben in die 5 jaar veel met elkaar gedeeld en we weten precies wat we aan elkaar hebben. Mijn verloofde is vorige maand op zijn knieën gegaan. Ik vond het zo´n mooi gebaar, ik was dolgelukkig en natuurlijk zei ik JA! We gaan nu trouwen op 7 augustus 2013 in het oude slot van Heemstede. Het lijkt allemaal wel een sprookje. Uiteindelijk heeft mijn moeder dus toch gelijk gekregen. Mijn moeder en ik moeten er nu vaak om lachen. Toch wel heel apart dat ze meteen al een gevoel had! Ware liefde bestaat!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

josephineCocconotto
25 jun 2012

Hoi Daan, jij ook van harte gefeliciteerd je zult vast stralen is je jurk. Veel geluk gewenst. groetjes Josephine

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie