Winnares van de Dress Give Away actie: Josephine!

winnares dress give away josephine kleinMeer lezen “winnares dress give away josephine klein”
Denny, Josephine & Quinten. Foto: Josephine

Vandaag stellen we de tweede winnares van de Zankyou Dress Give Away actie voor. De actie mag een succes genoemd worden, honderden mensen hebben afgelopen weken ons forum bestookt met antwoorden waarom juist hun bruid de jurk moest winnen. En vanwege een kleine onduidelijkheid in de spelregels (oeps) zijn er nu twee winnaars! Gisteren stelden we Daan aan je voor, vandaag is het tijd voor Josephine. Bloedfanatiek was ze, en met resultaat want ze heeft een trouwjurk van Unielle Couture gewonnen, speciaal voor haar op maat gemaakt! Daarnaast zal de fitting worden vastgelegd door trouwfotograaf Fotozee,ook niet verkeerd! Hierbij de love story van Josephine & Danny.

” Wij zijn Josephine (24) en Denny (26), wij zijn inmiddels al weer 8 jaar bij elkaar. Sinds kort zijn wij ook de trotse ouders van onze zoon Quinten (3 maanden). Aangezien we al zolang samen zijn en ook een prachtige zoon hebben, vond Denny het erg mooi om het plaatje kloppend te maken. Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd op 28 April 2012. Ik zei natuurlijk volmondig ja! Het aanzoek kwam als een totale verassing, ik had het zeker niet verwacht!

  • De ontmoeting

Ongeveer 8,5 jaar geleden hebben we elkaar op het werk ontmoet. Naast mijn studie werkte ik in de horeca,  hier werkte Denny ook. We vonden elkaar meteen leuk en gingen daten, na enkele maanden hadden we verkering. Van verkering ging het naar samenwonen (Josephine 19, Denny 21). En nu 5 jaar later, dus in totaal 8 jaar samen, gaan wij dus ook man en vrouw worden en vormen we samen met onze zoon een gelukkig, gezond gezin.

  • Toekomst

Wij hopen natuurlijk op een gezonde en gelukkige toekomst en huwelijk samen. Wellicht dat Quinten ooit een broertje of zusje krijgt. En dat wij samen oud en gerimpeld mogen worden.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie