Witte dresscode bruiloftsgasten – Suggesties voor de perfecte outfit

 

Alle bruiloftsgasten in het wit: een mooi gezicht. Foto: www.foodwrigraphy.blogspot.com

Traditiegetrouw draagt enkel de bruid een wit kleedje op de trouwdag. Maar, meer en meer laten bruiden deze traditie varen en kiezen zij voor een gekleurde bruidsjurk. En dat betekent dat zomaar ineens op je uitnodiging kan staan: dresscode wit. En daar zijn we helemaal niet rouwig om, want wit is feestelijk en biedt vele mogelijkheden de perfecte outfit samen te stellen voor de trouwdag van je geliefde.

Uiteraard houden we in ons achterhoofd dat je nooit ´the thunder´ van de bruid mag stelen, dus als je gaat voor een witte jurk, houd het dan casual en klein zodat je zeker weet dat de bruid het stralend middelpunt van de dag blijft.

We hebben een paar verschillende opties op een rijtje gezet van klein en intiem tot wat groter en dramatischer, afhankelijk van het soort bruiloft waar je naartoe gaat!

Witte outfit bruiloft: collectie Demetrios 2012 Mod. SE107 Foto www.demetriosbride.com
Witte outfit bruiloft met zwarte accenten. Foto www.morilee.com
Witte/pastel jurkjes voor een chique feest van Pronovias. Foto www.pronovias.com

Qua accessoires zijn pasteltinten ideaal voor een romantische bruiloft en hardere, primaire kleuren meer geschikt voor een uitbundigere bruiloft. En let erop: als je gekleurde schoenen/tasje/grote ketting draagt, laat dan dat de eye-catcher zijn, houdt de rest van de outfit rustig.

De perfecte witte outfit voor een romantische bruiloft. Collectie Bridesmaid By Mori Lee. Foto www.morilee.com

Wat vind jij: zou jij een witte dresscode aandurven? Of ben je zelf toch liever de enige in het wit? Praat mee op ons trouwforum!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie