Zankyou geeft een trouwjurk weg in samenwerking met Unielle Couture!

Samen met Unielle Couture geeft Zankyou deze zomer een droomjurk weg, helemaal op maat gemaakt met behulp van de 3D bodyscan.

Zankyou & Unielle Couture slaan de handen ineen om een unieke actie op touw te zetten: we gaan een prachtige trouwjurk van Unielle Couture weggeven via het trouwforum van Zankyou! Daarnaast zal van de passessie ook een gratis fotosessie worden verzorgd door top trouwfotograaf Nanda Zee van Fotozee!  Wil jij de gelukkige bruid worden die ervandoor gaat met deze prachtige prijs? Lees dan snel verder wat je moet doen!

Collage unielle couture
Unielle Couture en Zankyou werken samen in een unieke Dress Give Away actie!
  • Hoe doe je mee? 6 stappen naar jouw droomjurk

1. Kies je favoriete trouwjurk uit de collectie van Unielle Couture 2012 via de fotogallerij op Zankyou. Sla de afbeelding op op je computer.

2. Registreer je op het Zankyou Forum, (heel eenvoudig met je email of facebook account!) en klik op ´Stel je vraag´

3. Upload de afbeelding van je favoriete jurk van Unielle Couture op het forum en beantwoord hierbij de volgende vragen:

- Wat maakt jouw bruiloft zo speciaal?
– Waar en wanneer ga je trouwen?
– Waarom verdien jij het om deze droomjurk te winnen?

4. Kopieer de volgende tekst voor de Titel en vul je eigen naam in: Dress Give Away Unielle Couture & Zankyou – <<Jouw naam>>

5. Na het plaatsen van je post plus afbeelding van de jurk, mobiliseer je zoveel mogelijk vrienden en familieleden om te reageren op jouw jurk via twitter, facebook of het forum zelf. Ze mogen liken, tweeten en comments plaatsen onder jouw post.

6. Like zelf ook nog de Facebook pagina´s van Unielle Couture en Zankyou

Klaar! De bruid met de meeste buzz (iedere like, tweet of comment is 1 punt) rondom haar post op het forum wint de jurk! Zij mag in het atelier van Unielle Couture haar 3D bodyscan laten maken om zo een fantastische trouwjurk op maat te laten maken!

  • The facts

De wedstrijd zal plaatsvinden vanaf maandagochtend 4 juni, 9.00 uur t/m zondagavond 17 juni 23.59 uur op het forum van Zankyou. In verband met het op maat maken van de jurk kunnen alleen de bruiden meedoen die gaan trouwen ná 1 oktober 2012.

De week erna zal middels een artikel in het Zankyou Trouwmagazine bekend worden gemaakt wie de gelukkige winnares is geworden van haar droomjurk! En als het aanstaande bruidspaar dat leuk vindt, schrijven we een artikel over hen en hun love story in ons online Trouwmagazine!

Niks missen over deze unieke actie? Houd Zankyou in de gaten via Facebook of Twitter, (#ZYdressgiveaway)

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie