Zankyou geeft een iPad2 weg!

Zankyou Apple iPad 2 Giveaway

Zankyou loves your wedding en natuurlijk houden we ook van onze Bruidsparen!
clients. Daarom geven we iedere maand een iPad2 weg om onze geregistreerde Zankyou klanten te bedanken. Om mee te doen hoef je aleen maar Zankyou aan te raden aan al je vrienden en familie!

  • Hoe doe je mee?

Hoe kun je nu exact die Apple iPad 2 winnen? Ten eerste moet je geregistreerd staan bij Zankyou. Als je bent ingelogd met je Zankyou account, ga dan naar de ‘ Jouw Zankyou’ sectie. Rechts zie je  ‘Zankyou aanraden’  staan, met daaronder ‘aanraden’. Vul simpelweg de namen in van mensen aan wie je Zankyou zou willen aanraden en voeg een eigen bericht toe.

Je doet mee aan de loting, zodra één van de mensen aan wie je Zankyou hebt aangeraden een cadeaulijst registreert en tenminste 10 cadeaus ontvangt. De eerste trekking staat gepland voor Februari en wordt daarna maandelijks herhaald tot aan eind 2012.

Dus waar wacht je nog op? Log in of registreer je nu om Zankyou aan te raden en kans te maken op een iPad2! Je kunt ons ook volgen via Hyves of Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 Trouwen

http://www.2link.be

Keystaff

 

 

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie