NL Login
NL

Zankyou helpt u bij het organiseren van uw tafels!

Foto: Alixann Loosle

Een unieke, originele en persoonlijke bruiloft. Dit is wat we voor alle bruidsparen willen. Er zijn veel details om over na te denken zodat alles perfect verloopt en tips zijn altijd welkom wanneer het om de planning gaat van een bruiloft.

Een heel belangrijk detail is het organiseren van de tafels. Er zijn een aantal dingen die erg  belangrijk zijn bij het plaatsen van jouw gasten, wie gaat er naast wie zitten? Je moet er dus over na denken wie met wie goed kan opschieten en wie er dichtbij elkaar staan, zoals families van de bruid en bruidegom. Als het paar ervoor kiest om bij hun ouders te gaan zitten, dan moet deze tafel op een plaats worden gezet waar het goed zichtbaar is voor iedereen.

Zankyou biedt een tool waar je de plaatsing van de gasten eenvoudig kan organiseren en aanpassen. Voordat u begint met het organiseren van de gastentafels, klikt u op “Uw Zankyou” en dan op het tabblad “Uw gasten”. Hier kunt u uw gasten toevoegen aan uw lijst waar u later mee kunt spelen bij het organiseren van de tafels. Het is belangrijk dat je precies de hoeveelheid weet van de tafels en stoelen, je creëert dan de tafels en stoelen. Dan klik je op “Organiseren tafels” en kun je beginnen met het organiseren van de tafels zo als jij dat wilt.

Tool om bruiloft tafels te organiseren.
U kunt tabellen maken met verschillende namen en uw gasten toevoegen.

Normaal heeft elke tafel acht zitplaatsen, maar jullie zijn natuurlijk degenen die beslissen hoeveel mensen er aan een tafel komen te zitten. Bovendien hebben niet alle tafels dezelfde vorm of omvang, dit pas je aan op de tafels die jullie gehuurd hebben voor de bruiloft.

U kunt de tafels ook organiseren op een aantal kenmerken van de gasten zoals leeftijd, hobby´s, soortgelijk werk etc… Zo kan er misschien intergratie ontstaan tussen de gasten.

Het is belangrijk dat de plattegrond goed zichtbaar is bij de ingang, zodat de gasten gemakkelijk kunnen zien waar ze moeten zitten en welk tafel nummer van hun is. Er zijn veel mogelijkheden om de oorspronkelijke indeling van de lijsten en tabellen te veranderen. Zoals in de onderstaande afbeelding, waarin de namen en nummers zijn geschreven op een kaart en waar een steen gebruikt is om de kaarten op hun plaats te houden en die later weggegeven kunnen worden als aandenken.

Foto: Braun Photography

Er zullen vast veel kinderen aanwezig zijn bij de bruiloft, het is het beste als er een speciale tafel voor hen wordt gemaakt, en je kunt als wilt ook iemand inhuren die op de kleine gasten let. Ze zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken met spelletjes en andere dingen. We weten zeker dat de ouders het zullen waarderen!

Foto: Marlon Capuyan

Het zijn simpele ideeën, maar die wel het verschil maken voor een perfect bruiloft. Probeer creatief te denken en denk na over hoe je de gasten zou kunnen verrassen, zorg er wel voor dat de gasten zich comfortabel voelen met de mensen die aan hun tafel zitten.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie