NL Login
NL

Zankyou koppel reist de wereld rond: trouwen op 30 locaties!

Lisa & Alex of 2people1life English Village Wedding, Foto: 2people1life

Lisa Gant en Alex Pelling komen uit England en reizen al trouwend de wereld rond! Want waarom één bruiloft als je er ook 30 kan hebben? Dat moeten ze precies gedacht hebben, want het plan is om op 30 verschillende locaties over de hele wereld te trouwen. Met zoveel trouwerijen dien je alles goed te organiseren en uiteraard gebruiken ze daar de internationale bruiloftsite Zankyou voor! 

Het verhaal van Lisa en Alex is eigenlijk best wel bijzonder. Het verhaal begint met een gewoon koppel, helemaal in love, dat op een dag toch wel zou willen trouwen. Maar, ook het maken van reizen en het opzoeken van avontuur trok hen enorm en dit wilden ze combineren in een zeer speciale trouwerij.

Ze gingen op zoek naar unieke trouwlocaties, bijzondere bruiloften, bruiloften op locaties en ze lazen blogs van andere koppels, reisblogs en love stories, maar het was allemaal net niet wat ze bedoelden. Daarom besloten ze zelf op onderzoek uit te gaan om zo andere koppels te informeren over de meest bijzondere plekken om te trouwen. En tja, om dat te doen móesten ze wel de wereld rond!

De redenatie was “Welke betere manier bestaat er om al die prachtige plekken te leren kennen dan erheen te gaan en te zien hoe de trouwceremonie er in de cultuur en traditie van dat land uitziet”. Maarja, alleen maar zien is ook maar alleen maar zien, dus van het een kwam het ander en ineens lag daar het plan op iedere locatie dan maar meteen de trouwceremonie te ondergaan!

Lisa & Alex's Quebec Vineyard Wedding Foto: 2people1life
Lisa & Alex's Horseback Wedding Banff Foto: 2people1life
Lisa & Alex's First Nation Wedding Nanaimo Foto: 2people1life

Nu zijn ze alweer een tijdje onderweg (Juni 2011 zijn ze begonnen), ze hebben al heel wat locaties gehad (check deze video voor alle locaties tot nu toe!) en ervaringen opgedaan over trouwtradities en unieke trouwlocaties.

Lisa en Alex wilden hun grote avontuur graag meer diepte geven door hun cadeaulijst geheel in het teken te laten staan van UNICEF. Jij kunt ook doneren als je wilt! Ga naar hun online cadeaulijst en draag een steentje bij aan dit prachtige initiatief!

Lisa en Alex zijn nog lang niet klaar met hun reis, ongeveer halverwege zijn ze nu. we houden je op de hoogte over het verloop van hun tweede jaar! Niks missen over Lisa en Alex? Kijk op hun blog en volg ons dan op facebook of twitter!

Vertaald door: Anke

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

marije
25 feb 2013

wauw…..zó vaak trouwen, wat een luxe!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie