Zankyou Oktober Actie: win een trouwjurk en fotoshoot!

PicMonkey CollageMeer lezen “PicMonkey Collage”
Foto: Quira

En toen gingen jullie trouwen! Het liefst willen jullie een mega-groot feest met al je vrienden, familie, collega´s…! Of nee, jullie houden het liever klein en simpel, in de tuin met alleen je allerdierbaarsten. Of je nu gaat voor de eerste of de tweede optie, met een budget krijg je vroeg of laat toch te maken. Toch maar geen leuke fotoshoot voor de bruiloft? Of een goedkopere trouwjurk? Zankyou weet er natuurlijk alles van en daarom hebben we een speciale oktober actie opgezet! Niks niet bezuinigen op de trouwjurk of fotoshoot, die doen we jullie gewoon cadeau! Nouja, niet wij natuurlijk maar de volgende gulle gevers:

  • Trouwjurk van Quira

Bij Quira ben je zelf betrokken bij het ontwerpproces. Wil je de jurk net even wat anders dan op het plaatje? Geen probleem! Je kunt ook je eigen ontwerp indienen om zo samen tot jouw droomjurk te komen. Quira geeft via de Zankyou oktober actie een jurk van maat 36-38 weg. Je mag hem zelf komen uitkiezen uit de bestaande collectie!

  • Fotoshoot van Eppel Fotografie

Ralf van Eppel Fotografie borrelt van energie en enthousiasme en deze deelt hij graag met jou! Als je eenmaal dé jurk te pakken hebt, mag je samen met Sanne van Quira en Ralf van Eppel fotografie bedenken hoe je graag in de jurk wilt worden gefotografeerd. Een heuse fotoshoot dus van jou en je jurk. Natuurlijk hoort bij een fotoshoot het doen van haar en visagie, dus we zorgen ook voor een styliste die jou helemaal mooi maakt! De fotoshoot komt uiteindelijk ook in het Zankyou Magazine te staan!

PicMonkey Collage4Meer lezen “PicMonkey Collage4”
Foto: Eppel Fotografie

Hoe doe je mee?
–  registreer je met een geldig e-mail adres bij Zankyou voor een bruiloftsite en/of cadeaulijst (ook bruiden die al een website hebben mogen meedoen!)
–  stuur een mailtje vanaf maandag 8 tm zondag 28 oktober naar info@zankyou.com met daarin de tekst ´Ja ik wil….een gratis trouwjurk en fotoshoot winnen!´ & de URL van je bruiloftsite.

Hoe wordt de winnares bepaald?
We kiezen de winnares uit op de look van de bruiloftsite/cadeaulijst: laat met je bruiloftsite zien wat voor soort bruiloft jullie gaan hebben. Criteria: originaliteit, persoonlijkheid en stijl.

Voorwaarden?
– jullie bruiloft vindt plaats na 30 november 2012.
– periode van aanmelding: maandag 8 oktober 00.00h tm zondag 28 oktober 23.59h.
– de website wordt op maandag 29 oktober beoordeeld
– bekendmaking winnares: donderdag 1 november via mail en via de website
– één aanmelding per koppel, meerdere aanmeldingen per koppel worden gediskwalificeerd
– het is niet verplicht ná de competitieperiode gebruik te maken van de bruiloftsite of cadeaulijst
– geautomatiseerde, derde partij of massa-aanmeldingen worden gediskwalificeerd
– participanten dienen 18 jaar of ouder te zijn en woonachtend te zijn in Nederland of België,  werknemers of familieleden van werknemers van Zankyou zijn uitgesloten van de competitie
– over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
– Zankyou volgt de regels van de Data Protection Act 1998. Wij zullen persoonlijke gegevens niet aan derde partijen doorgeven zonder toestemming. Ons data-protectie beleid is te vinden op www.zankyou.com/ [De winnares accepteert dat Zankyou met deze wedstrijd publiciteit genereert en stemt toe hierin mee te werken]
– door mee te doen aan deze wedstrijd accepteert de participant bovenstaande regels.
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie