Met Zankyou op de London Bridal Fashion Week 2015!

Het jaar is nog niet voorbij, maar wij zijn al helemaal in de ban van de shows die gaan komen in het jaar 2015. We volgen de laatste trends op het gebied van bruidsmode en delen dit met niemand liever dan met jou. Hier bij Zankyou staan we dus al te trappelen om als media partner samen te werken met de London Bridal Fashion Week!

Credit: YolanCris
Credit: Yarwood-White

De 2016 collectie´s van de beste designers zullen getoond worden tijdens deze week. Internationale ontwerpers en premium brands zullen voorbij komen in de dagen tussen 17 en 19 mei 2015.

Credit: Stewart Parvin
Credit: Rembo Styling

Internationale ontwerpers als Amanda Wyatt, Annasul Y, Arianna Tiaras, Benjamin Roberts, Cosmobella, Demetrios, Ellis Bridal, Freya Rose, Karen George, Kelsey Rose, Lambert Creations, Lily Belle, LM by Lusan Mandongus, Madeline Isaac-James, Maddy, Martina Liana, Marylise, MGNY (Madeline Garner New York), Özlem Süer, Palazzo Bridal, Raimon Bundó, Rembo Styling, Stewart Parvin, Yarwood-White en YolanCris zijn maar een greep uit de vele namen die aanwezig zullen zijn tijdens deze eerste editie van de London Bridal Fashion week!

Credit: MGNY – Madeline Gardner New York
Credit: Madeline Isaac-James
Credit: Lily Belle
Credit: Lambert Creations

Voor het eerst in Londen zullen internationale media en kopers de mogelijkheid krijgen een kijkje te nemen in de nieuwste bruidsmode collecties van ´s werelds meest toonaangevende ontwerpers en merken.

Credit: Freya Rose
Credit: Ellis Bridal

Zit u zelf in de modebranche en wilt u dit fantastische evenement graag bijwonen? Dat kan! Klik hier om u in te schrijven!

Credit: Demetrios
Credit: Benjamin Roberts

Het evenement is perfect getimed met de internationale trouw kalender en de vraag van de koper zeker in gedachte gehouden bij het kiezen van de datum. Dit evenement mag u niet missen!

Credit: Annasul Y
Credit: Amanda Wyatt

Ga voor meer informatie naar de London Bridal Fashion Week website en boek uw plaats voor een van de belangrijkste evenementen op het gebied van bruidsmode in 2015! We zien u daar!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie