Zankyou´s favoriete bruidsjurken uit Rembo Styling collectie 2012

 

Romantisch Hippie uit Rembo Styling collectie 2012

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: we absolutely love love love  de collectie trouwjurken van Rembo Styling 2012! De jurken hebben stuk voor stuk hun eigen karakter en zijn toch heel herkenbaar als een ontwerp uit de Rembo familie. Ze zijn altijd stijlvol en geven de bruid een gevoel van onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid. Met de collectie 2012 hebben de ontwerpers geprobeerd romantiek te verenigen met een vleugje sensualiteit en, nou ja, het moge duidelijk zijn dat wij bij Zankyou vinden dat dit zeer goed is gelukt!

Beauty in Black - Rembo Styling Collectie 2012
Romantisch en sexy - Rembo Styling Collectie 2012
Mooi silhouette - Rembo Styling Collectie 2012

Zeer talrijk aanwezig in de collectie 2012 van Rembo Styling zijn de details. We zien handgemaakte (!) stoffen bloemen, opgenaaide pareltjes, mooie ceintuurs, accessoires voor in het haar… De sfeer van de collectie is zomers en zwoel en passen dus ideaal bij een lente of zomer bruiloft. Door de vele details en de zomerse sfeer voel je je als bruid een schone dame uit het zuiden, die weet wat het is om door mannen aanbeden te worden. Heeft jouw aanstaande even geluk dat je net voor hem hebt gekozen!

Sprookjesachtig met tule - Rembo Styling Collectie 2012

Ook willen we graag nog even kwijt dat we fan zijn van de modellen die deze spectaculaire trouwjurken net dat beetje´je ne sais quoi´ geven. Angela van Max Models is de schone in zwarte in deze shoot, Emma van Models Office maakt de romantische jurken nóg romantischer. Wil je wel eens zien hoe zo´n fotoshoot tot stand komt? Bekijk dan onderstaand filmpje. Jaloersmakend, die zwoele blik van Emma!

Halterjurk met detail om de taille - Rembo Styling Collectie 2012
Prachtige details - Rembo Styling Collectie 2012

Meer zwoele jurken zien? Check dan de Italiaanse jurken van Linea Raffaelli bruidsmode!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie