Zie hoe winnares Danique prachtige krullen krijgt

Winnares van de Zankyou en Unielle Couture wedstrijd!

Onlangs heb ik een romantische look verzorgd bij Danique: de winnares van de Zankyou & Unielle Couture wedstrijd. Unielle Couture heeft gezorgd voor een fantastische bruidsjurk. De finish van de wedstrijd was erg spannend, er waren maar liefst twee winnaressen! Danique is een van de gelukkigen. FOTOZEE heeft foto’s gemaakt van het bruidskapsel en de make-up die bij Danique verzorgd zijn op de dag dat ze haar prijs in ontvangst kwam nemen.

Sneak preview van DE JURK!

Ik heb eerst met Danique gekeken naar haar bruidsjurk. Daarna hebben we gesproken over de sfeer die ze op haar bruiloft wil creëren en wat ze graag wil uitstralen. Danique gaf aan dat ze voor glamoureus en romantisch gaat maar dat ze het wel erg sprankelend en jeugdig wil houden.

Katie aan het werk...

We beginnen met het gelaat - met mijn favoriete foundation Mac Face and Body heb ik gekozen voor een naturel verzorging. Onder de ogen en op glimmende plekjes heb ik poeder van Mac aangebracht. De huid van Danique heeft een warme ondertoon waarbij make-up in lichte herfsttinten de beste keuze is. Met een blusher van Nars Madley heb ik haar wangen extra aandacht gegeven en met behulp van bronzer heb ik de mooie vorm van haar gezicht benadrukt.

Aanbrengen van een kleurtje op Danique's lippen

Op de lippen heb ik een lichte kleur in een naturel tint aangebracht met een lippenseel van Bobbi Brown Tawny. Om Danique’s lach nog stralender te maken heb ik Guerlain Kiss Kiss Gloss 869 gebruikt. Deze lipgloss bevat voldoende glans om een look te creeeren die zowel luxe als glamour uitstraalt.

Een vleugje oogschaduw

De ogen zijn eerst verzorgd met een basis van Laura Mercier in de kleur Cotton. Toen heb ik op de oogleden een vleugje oogschaduw in poedervorm aangebracht van Estee Lauder Pure Colour. Om Danique’s ogen te laten spreken heb ik gekozen voor een lichte paarstint, Amethyst Spark Shimmer. De wenkbrauwen zijn in model gebracht en daarna bijgetekend met een mooi naturel potlood, Nars in Panama. Dit potlood is een perfecte keuze als je blond haar hebt en een lichte kleur wenkbrauwen, besteed hier zeker aandacht aan in de make-up voor je bruiloft.

Prachtige krullen

De losse, romantische krullen in het bruidskapsel van Danique waren in eerste instantie dikker. Het kapsel werd echter zo zwaar dat ik heb gekozen voor een losse en speelse krul.

Als je van plan bent om krullen te laten zetten voor je bruiloft, wees je er dan van bewust dat je kapsel kan uitzakken in de loop van de dag. Ik raad daarom aan om een proefkapsel af te spreken met je kapster zodat je kunt ontdekken hoe je kapsel er uit ziet aan het eind van de middag en ‘s avonds. Het is verstandig om gedurende de dag foto’s te maken zodat je met de kapster kunt overleggen wat in jouw geval het beste kapsel is!

Puntjes op de i

Ben je van plan om zelf krullen in je haar te zetten? Probeer dan verschillende merken en types haarlak uit, zodat je er achter komt wat voor jou de beste optie is. Het is belangrijk dat je kapsel in model blijft en, ook met versteviging, natuurlijk en fris oogt.

Vertaling door Karen Meijs

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie