NL Login
NL

Zo erg kan het nooit worden: de grootste trouwrampen

Er kan best iets misgaan, het blijft jullie dag. Foto: Chema Naranjo.

Al ben je nog zo georganiseerd: ook op jouw trouwdag kan er iets misgaan. In de meeste gevallen blijven de problemen binnen de perken: een zwarte voetstap op je smetteloze sleep, rode in plaats van roze rozen, vergeten de give-aways ook werkelijk weg te geven of het gastenboek op de keukentafel laten liggen. Maar er zijn ook bruiloften waarin er veel meer misgaat: ter relativering, want zó erg wordt het bij jullie natuurlijk nooit! (Mocht je écht wakker liggen van de zorgen of alles wel goed gaat: misschien kun je dan beter niet kijken.)

Je verwacht van je getuigen dat ze je van dienst zijn op je trouwdag. En hun bedoelingen zijn vaak ook goed, maar de uitvoering laat soms te wensen over. Zo ook bij de behulpzame getuige die de ringen aangeeft in dit filmpje.

Je bruidsjurk is je grote trots tijdens je bruiloft. Twee dingen: zorg dat je er goed in kan lopen én dat hij goed vastzit.

Natuurlijk is je bruiloft een fijne, vrolijke dag en hopelijk valt er heel wat te lachen die dag. Tip: doe het niet tijdens de ceremonie.

De bruidstaart is een culinair hoogtepunt op de bruiloft. Je proeft met zorg net zolang tot je de juiste smaak hebt, je maakt je druk over het design en surft het hele web af op zoek naar de juiste taarttopper. Geef ‘m dan ook op het laatste moment de juiste aandacht en zet ‘m op een stevige plek.

Foto: www.chemanaranjo.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie