Ontdek de klassiek Italiaanse updo: De meest elegante look voor de bruid of bruiloftsgast!

Wanneer je je voorbereidt op een bruiloft, maakt niet uit of je nou de bruid of een gast bent, het is altijd lastig wat je nou precies met je haar moet doen. Steek je het strak op? Of laat je het casual los? Of ga je voor een halve updo? Met alle hulpvolle apps van tegenwoordig (Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube), is het vinden van inspiratie gelukkig vaak geen probleem. Wij hebben onlangs weer een onwijs leuk filmpje gevonden op YouTube van een prachtige updo dat gebaseerd is op het land van de heerlijke gelato’s en pizza’s.

De klassieke Italiaanse updo kan je heel makkelijk bij jezelf doen of vragen of de kapper hem bij je wilt je zetten. Deze knot is perfect voor de wat formelere bruiloft of een avond bruiloft. Probeer het nu en voel je elegant en mooi op de grote dag!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie