Bruiloftsgast?
Bruiloft zoeken
ONLINE CADEAULIJST
De enige gratis huwelijkslijst op de markt zonder commissies

Ontvang cadeaus en gebruik deze met totale vrijheid!

Voeg gepersonaliseerde cadeaus toe of kies uit een uitgebreide catalogus van cadeau ideeën, waarbij je de prijs en omschrijving van cadeaus kunt aanpassen. Laat gasten bijdragen aan jullie huwelijksreis en creëer etappes van jullie reis op een wereldkaart. Link uw bankrekening aan uw account en ontvang de cadeaus in de vorm van geld rechtstreeks op uw bankrekening. De meest elegante en persoonlijke manier om cadeaus te ontvangen!

Uw cadeaulijst

Maak uw eigen online cadeaulijst met uw eigen cadeauwensen en gepersonaliseerde giften.

Delen

Deel alle informatie met uw gasten, zodat zij eenvoudig een cadeau kunnen geven via creditcard of banktransactie.

Geld ontvangen

Ontvang een gift voor uw bruiloft direct op uw bankrekening en geef het uit hoe u maar wilt.

Zankyou wordt aanbevolen door:

De meest populaire bruiloft cadeaus

Voeg de leukste bruiloft cadeau ideeën toe aan uw cadeaulijst en ontvang de waarde van het cadeau op uw bankrekening.

romantic_dinner
Romantisch diner
paradise_excursion
Excursie in het paradijs
unforgettable_diving
Duiken voor twee
relaxing_spa
Zonnebaden
modern_appliances
Moderne keukenapparatuur
summer_table
Zomertafel
kitchen_accesories
Keuken made in NL
dinning_room
Moderne eetkamer
household_linen
Beddengoed
exceptional_crystal
Boheems glaswerk
speaker_system
Stereo Luidspreker
cookware
Kookwaren
candlelight
Geurkaarsen
design_lighting
Designer Verlichting
lounge_cocooning
Gezellige loungebank
elegant_cutlery
Elegant bestek
romantic_garden
Romantische tuin
colourful_tableware
Kleurrijk servies

100% cash

Wilt u de volledige vrijheid hebben over de geschenken die u ontvangt? Met Zankyou ontvangt u al uw cadeaus op uw bankrekening, om het uit te geven aan wat u maar wilt. U kunt uw gasten bedanken voor hun cadeaus en een totaaloverzicht van de betalingen van uw lijst vinden en downloaden. Ontdek de meest elegante en persoonlijke manier om bijdragen van uw gasten te ontvangen. Geen nutteloze cadeaus!

Premium Service

Zankyou garandeert totale veiligheid bij betalingen op uw cadeaulijst. Het geld staat altijd op jouw naam en transacties voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Onze betalingsgateway is internationaal en accepteert betalingen van over de hele wereld in de valuta van elk land.

De beste tarieven

Wij bieden de laagste tarieven voor jullie cadeaulijst!
100% cash: met de laagste service kosten op de markt van 1%+1€ voor gebruikers met premium tarieven of 1,85%+1€ met normale tarieven.
U kiest zelf wie de service kosten betalen: u of uw gasten.

Voeg een cadeaulijst toe aan uw bruiloft website

Integreer jullie cadeaulijst op jullie persoonlijke bruiloft website en deel alle belangrijke informatie direct met uw gasten. Op deze gratis website kunt u handige informatie delen, zoals het programma met geolokaliseerde kaarten en hotels in de buurt. Ook deel je foto's en video's en kun je een bruiloft playlist maken. Deel alle voorpret van jullie grote dag met jullie gasten! Wilt u een unieke trouwwebsite? Koop een gepersonaliseerd domein, bestel insteekkaarten met de URL van jullie website om bij uw bruiloft uitnodigingen te versturen, pas uw website aan met de leukste ontwerpen, voeg achtergrondmuziek toe, beheer informatie gratis... en nog veel meer!

IOS en Adroid App voor jouw cadeaulijst

Download de gratis Zankyou App en heb controle over alle betalingen die je ontvangt en bedank de gasten direct! Het gebruik van een cadeaulijst was nog nooit zo gemakkelijk.

Heeft u vragen?

Vind alle antwoorden die u nodig hebt om het meeste uit uw Zankyou-ervaring te halen!

Is Zankyou veilig bij het doen van betalingen?
De Zankyou cadeaulijsten worden beheerd door LEMON WAY, een betalinginstelling die te allen tijde garant staat voor het beheer en de controle van de financiële stroom op de Zankyou cadeaulijsten.
Uw geld staat altijd op uw naam en het platform voldoet aan alle beveiligingsstandaarden die worden voorgeschreven door de Europese wetgeving. Wij garanderen dat alle betalingen veilig en vanaf iedere locatie ter wereld kunnen worden gedaan.
Hoe voeg ik cadeaus toe aan mijn online cadeaulijst?
In je cadeaulijst kun je cadeau-ideeën bedenken en er een prijs op zetten. Wat je ontvangt is de waarde van deze cadeaus, niet de producten zelf. Je kunt bijvoorbeeld verschillende onderdelen van jullie huwelijksreis opgeven en om bijdragen vragen. Je kunt voor jullie cadeaulijst de bankrekening kiezen waarop je het geld wilt ontvangen. De enige bestaande kosten die gekoppeld zijn aan het beheer van de cadeaulijst is een commissie die 1,85% over het gegeven bedrag met een vast bedrag van 1€ per transactie (of slechts 1% op premium cadeaulijsten). Je hebt recht op twee gratis transfers van Zankyou naar je eigen bankrekening en kunt er zelfs voor kiezen om jouw gasten de comissie te laten betalen zodat het gebruik voor jou volledig gratis is.
Waarom is het handig voor mijn gasten?
Vind alle informatie over de bruiloft: een programma met locaties op de kaart, vind hotels in de buurt, bevestig de aanwezigheid, geef cadeaus en nog veel meer.
Deel alles over uw bruiloft met uw geliefden in slechts één klik!
Waarom kiezen voor een Zankyou cadeaulijst?
Met de online cadeaulijst kunt u de financiële bijdragen van uw gasten direct op uw rekening ontvangen op een elegante, directe en persoonlijke manier. U ontvangt een bericht met gepersonaliseerde felicitaties voor elk geschenk dat u ontvangt. Ontvang cadeaus waar u echt blij mee bent!
Kan ik de huwelijksreis ook beheren via de cadeaulijst?
Natuurlijk kun je met Zankyou ook een verlanglijstje voor je huwelijksreis maken. In de cadeaulijst kun je eenvoudig de verschillende onderdelen van de huwelijksreis toevoegen en zelfs locaties weergeven op een Google-kaart met geolocatie: zo zien jullie gasten precies waar jullie voor aan het sparen zijn. Voor ieder onderdeel van jullie huwelijksreis ontvang je een contant geschenk op je bankrekening. Een geweldige ervaring voor jullie gasten die ze zeker weten geweldig zullen vinden!
Is er een app om mijn website gemakkelijker te beheren vanaf mijn mobiele telefoon?
Ja, je kunt de Zankyou app gratis downloaden en van daaruit je bruiloftwebsite en je cadeaulijst maken, bewerken en aanpassen zoals je wilt, naast vele andere dingen. Bovendien heb je toegang tot de leverancierslijst om de bedrijven te vinden die je het leukst vindt en rechtstreeks naar hen te schrijven, of ga je naar het online magazine om de inspirerende artikelen te zien die we voor je hebben.

Kies voor de valuta die het beste bij u past

EUR
GBP
BRL
MXN
PLN
CHF
CAD
brides

"Zankyou is onmisbaar is voor jouw internationale cadeaulijst!"

cosmopolitan

"Zankyou biedt vele mogelijkheden op het gebied van trouwen - gratis!"

elle

"Creëer uw eigen website voor bruiloft met Zankyou!"

mashable

¨Zankyou Wedding is een geniaal concept met ongelofelijke functies!¨