Nieuws

Celebrity bruiloften, nieuws over mode en beauty en (inter)nationale evenementen... Alles om inspiratie op te doen voor uw grote dag!
Deze bekende Nederlanders trouwen in 2019!

Deze bekende Nederlanders trouwen in 2019!

Foto: Instagram Josephine Skriver
Victoria Secret Angel, Josephine Skriver is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Alex DeLeon!
Op 23 november werd model Josephine Skriver ten huwelijk gevraagd door haar vriend Alex! Het aanzoek was werkelijk prachtig... Lees snel meer en ontdek alle details!
Hailey Baldwin bevestigt geruchten over haar huwelijk met Justin Bieber (Denken wij!)
Hailey Baldwin bevestigt geruchten over haar huwelijk met Justin Bieber (Denken wij!)
Met een verandering van de achternaam op Instagram, laat Hailey zien dat zij en Justin officieel getrouwd zijn! Van harte gefeliciteerd naar het leuke echtpaar.
Gwyneth Paltrow laat foto's zien van haar huwelijk met Brad Falchak!
Gwyneth Paltrow laat foto's zien van haar huwelijk met Brad Falchak!
Op 29 september trouwde de 46-jarige actrice Gwyneth Paltrow met de 47-jarige scenarist Brad Falchuck. De datum van de bruiloft werd geheim gehouden. Bovendien vroeg de actrice de gasten om geen foto's te publiceren op social media, de paparazzi slaagde er ook niet in om beelden van de bruiloft te maken, en pas nu deelde Gwyneth de eerste foto's van de bruiloft!
Foto: Verliefd & Verloofd
Trouwbeurs: Verliefd & Verloofd 2018!
Op 10 en 11 november wordt in Groningen de allereerste Verliefd & Verloofd beurs georganiseerd. Dit is niet zomaar een beurs, het biedt leuke mogelijkheden voor elk vers verloofd paar die op zoek is naar de allerleukste ideetjes en inspiratie!
Deze trouwbeurzen mag je niet missen in 2018!
Deze trouwbeurzen mag je niet missen in 2018!
Het bezoeken van een beurs is dé beste manier om inspiratie op te doen, leveranciers te leren kennen en een beter beeld te krijgen van hoe jullie grote dag eruit kan gaan zien.
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
De nationale winnaars van de ZIWA Awards zijn bekent gemaakt! Benieuwd wie de winnaars zijn? Lees dan snel verder.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie