• Prijsklasse Midden

11Eens Eventos is een groep professionals die graag een glimlach maken en u begeleiden op het belangrijkste moment van uw leven, zoals uw bruiloft . Als onderdeel van je geweldige dag, zal dit bedrijf proberen ervoor te zorgen dat jouw evenement alles heeft om dat unieke en onherhaalbare moment in het leven te herdenken, daarom zal het perfectie in elk detail zoeken . Ze voeren hun werk met veel enthousiasme uit om je gevoelens op dat speciale moment wakker te maken.

Het 11Once Eventos-team wordt voortdurend getraind en ontwikkelt elke dag vaardigheden om de transcendentie in je herinneringen uit te drukken. Op deze manier is het belangrijkste doel dat uw bruiloftsevenement "Once" is, ook uniek en exclusief, waardoor al uw emoties worden verrijkt. In dezelfde zin garanderen ze je de excellentie in de ontwikkeling van je feest, ze verzekeren je totale geluk en dat je aan een traan van emotie ontsnapt.

Ongetwijfeld zal uw trouwdag, naast 11ons Eventos , memorabel zijn en precisie in elk detail bevatten, zodat niets ontsnapt en de gewenste uitmuntendheid wordt bereikt, die al uw verwachtingen zal overtreffen. Vestig uw contact en ontdek uw droomhuwelijk in de diensten van dit bedrijf gevestigd in Jalisco.

Bezoeker, laat een review achter over 11Once Eventos-Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over 11Once Eventos-Wedding Planner

4.9 10 reviews
Door Ariana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was erg blij met mijn bruiloft en met 11Once Eventos! Ze zijn allemaal super vriendelijk en professioneel, ze hebben me gedurende het planningsproces gerust en zeer comfortabel gemaakt. Ze voldeden aan al mijn verwachtingen en zelfs meer.

Ik ben heel blij dat ik ze heb gekozen om mijn bruiloft te organiseren

Misbruik rapporteren
Door Estefania
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super goede organisatoren! Uitstekende aandacht

Misbruik rapporteren
Door Karla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft was onwerkelijk! De attenties en service van 11once was buitengewoon.

Ze zijn een zeer creatief en flexibel bedrijf, ze hebben ons geholpen onze droom waar te maken, en zorgden voor ons budget.

Bedankt voor alles

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se requiere dar un anticipo del 10% de los servicios contratados y liquidar 1 mes antes de la fecha en que se realizará el eventos
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
11ONCE EVENTOS son una empresa profesional, flexible y creativa que apoya a aterrizar los sueños de los clientes, cuidando y aprovechando al máximo su presupuesto, sin descuidar sus prioridades.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 44620
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden