Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Madeira Catering en Bruidstaarten Funchal

Het 4Cakes- team van professionals heeft één doel: het leveren van een unieke en gepersonaliseerde bruidstaart . Voor dit team is het niet alleen een leuke cake met een goede smaak, maar een kunstwerk! Aan je tafel is de motivatie van 4Cakes, in je huwelijk is de droom van dit team. De 4Cakes is nu een gezin van vier elementen, gedreven door constante innovatie. Dus moeten ze de meest uiteenlopende specialiteiten voor uw bruiloft, versierde koekjes, cup cakes en originele popcakes, pushcakes en mooiste bruidstaarten ingericht dat uw bruiloft een nog meer bijzondere gebeurtenis zal maken bieden. Aan je tafel doen de beste en 4Cakes het beste voor je.

Bezoeker, laat een review achter over 4cakes en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over 4cakes

4.9 2 reviews
Door cidy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beveel de service van de 4cakes. Ontwerp je huwelijk en lever het in de handen van gelovigen en oefen in het gebied dat ze nodig hebben. Al mijn gasten hielden van mijn project en de cake zoals het was waar ik was.

Misbruik rapporteren
Door Lenia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gewoon fantastisch, er zijn geen woorden om te beschrijven, van professionalisme tot onberispelijke kwaliteit! Ik raad iedereen aan, ik wed dat je er geen spijt van zult hebben, al mijn gasten vonden het geweldig! :) Na het bewijs van de taarten met mta de besluiteloosheid van mijn man (gezien het feit dat de pasta m alle optimas was) hebben we gekozen voor het beslag van marmer walnoten chocolade en vulling ferrero!

EEN DELÍCIA MEISJES

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro ou transferencia
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: