Home Foto en Video Foto en Video Taranto Foto en Video Ginosa
vertalen

At Momentse Lapse is een professioneel foto- en videoproductiebedrijf gevestigd in Ginosa maar is actief op het hele nationale grondgebied. Het team bestaat uit professionals in de sector, teamwerk is een van de sterke punten van een fotografische reportage met een echte film-achtige film en het delen van de intentie om werken van het hoogste niveau te maken, maar vooral verschillend en nieuw, wijdt aan elk paar de exclusiviteit die het verdient.

Ze schieten met discretie, ze zijn geen regisseur van enige "fictie", naast het concept van "pose" en geven de voorkeur aan de natuurlijkheid en spontaniteit van gebeurtenissen, ze bespioneren alles wat er rond gebeurt. Het doel is om de essentie, natuurlijkheid en spontaniteit van de dag vast te leggen en alles te transformeren in een fotografische reportage en een film met een filmisch verhaal. De bedoeling is om een film en foto's af te leveren die emoties overbrengen, de kracht hebben om gebaren, uiterlijk en details vast te leggen en door een filmisch verhaal unieke en onherhaalbare momenten kunnen creëren die je nooit zou vergeten.

Ze vertellen verhalen over de echtgenoten na jaren, wanneer ze de beelden van hun dag zullen bekijken en ze aan hun kinderen en familie zullen laten zien, waarbij ze de ware essentie van die dag belichten, de authenticiteit van hun uiterlijk en hun gebaren, hun emoties herbeleven.

De echtgenoten hebben de mogelijkheid om hun pakket te personaliseren door alleen een keuze te maken uit een breed scala aan diensten. Na ongeveer 15 dagen leveren ze de eerste foto's en de video-trailer af. De levering van de complete service inclusief het door de echtgenoten gekozen en op maat gemaakte album en een berkenhouten bruiloftset met een speciale USB-stick worden verwacht binnen 180 dagen.

Bezoeker, laat een review achter over A Momentary Lapse en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over A Momentary Lapse

4.9 9 reviews
Door Marisa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Paolo is iemand die echt topt! Hoogbegaafd met veel professionaliteit ... Het is een geweldige!

Misbruik rapporteren
Door silvana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Er zijn geen woorden voor het werk van deze jongens! Professionals van topniveau die je met hun werk laten herleven voor altijd de emoties gevoeld in je belangrijke dag.

Misbruik rapporteren
Grazie mille Silvana, ci avete emozionato tanto e siamo felici aver ricambiato
Door Luana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een kortstondige tijdspanne is een groep jonge kunstenaars aan wie we voor de verfilming van ons huwelijk hebben vertrouwd. Mooie foto's en de video zit vol emoties. We adviseren iedereen hun professionaliteit om onze herinneringen mooi te maken en te zien. Nooit poseeren, nooit dingen dicteren door de wens om alles te laten werken ... hun kracht ligt in de discretie waarmee ze werkten. Het buitengewone resultaat, natuurlijk en vol emoties. dank

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Una percentuale per bloccare la data, un'altra parte del pagamento verrà effettuata il giorno del matrimonio e la parte restante a lavoro consegnato.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Esclusivamente in equipe
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Dopo circa 2 settimane verranno mostrati i primi demo ed il video trailer, la consegna del pacchetto completo è prevista entro e non oltre i 180 giorni

Adres

Stad: 74013
Stad:
Stad:
Stad: