Home Foto en Video Foto en Video Taranto Foto en Video Ginosa

A Momentary Lapse

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Taranto Foto en Video Ginosa

A Momentary Lapse

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.800 €
vertalen

A Momentary Lapse is een videoproductiebedrijf gevestigd in Puglia dat over het hele grondgebied actief is. Valeria en Vincenzo zijn 2 videografieprofessionals, sinds 2010 zetten ze hun project en hun verhaal met vasthoudendheid voort en vertellen ze verhalen van mensen die, net als zij, het geluk hebben de juiste iemand te hebben gevonden met wie ze herinneringen kunnen verzamelen.

De videoservice omvat de aanwezigheid van 2 professionele videomakers gedurende de dag, de trailer, de trouwfilm en een gepersonaliseerde box naar keuze uit verschillende opties met een aanpasbare USB naar keuze met daarin al het materiaal.

Het is mogelijk om verschillende optionele diensten aan te vragen, zoals de droneservice, met een professionele en gediplomeerde drone-operator voor de gehele duur van het evenement die alle fasen van de dag, de masterclip of alle beelden van de dag filmt, gemonteerd in tijdvolgorde en met de 'originele audio, 2 gegraveerde houten miniboxen met usb ook gegraveerd om aan ouders of getuigen te geven, de derde video-operator.

Voor de fotoshoot werkt A Momentary Lapse samen met zeer valide professionele fotografen, de bruid en bruidegom kunnen de fotograaf kiezen die het beste "trouwt" met hun verlangens en smaak.

De insteek van A Momentary Lapse is voornamelijk reportage, Valeria en Vincenzo zullen eenvoudige waarnemers zijn van wat er gebeurt, zonder iets te forceren of te stellen, gedurende de dag zullen ze zich onzichtbaar maken voor de ogen van bruid en bruidegom en gasten, om de essentie en de natuurlijkheid van de dag, met discretie, bijna bespiedend wat er om hen heen gebeurt. Geïnspireerd door hun personages, hun families, hun vrienden en hun keuzes, vertellen ze alle fasen van de dag door middel van een cinematografisch verhaal, waardoor een echte film ontstaat die de magie heeft om de emoties van die dag opnieuw te beleven. andere precies om de eigenaardigheden en uniciteit van de echtgenoten weer te geven.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Video, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Dienen in:
Ovunque
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Una percentuale per bloccare la data, un'altra parte del pagamento verrà effettuata il giorno del matrimonio e la parte restante a lavoro consegnato.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Italiaans, Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over A Momentary Lapse

4.8
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(9)
(1)
Aanrader?
(10)
miriam.malvani
Door Miriam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben om verschillende redenen voor A Momentary Lapse gekozen, maar we willen er enkele onderstrepen die voor ons fundamenteel waren: onberispelijke kwaliteit van de dienstverlening, originaliteit van de shots, professionaliteit, discretie en sympathie. A Momentary Lapse betekent de zekerheid hebben te vertrouwen op professionals die, dankzij hun empathie, in staat zijn om het verhaal van de Grote Dag op een echte, spannende en natuurlijke manier te vertellen. Ze stellen je meteen op je gemak, en dat is vooral essentieel voor degenen die zich schamen voor een camera. Ze vangen op authentieke en spontane wijze alle angst en verwachting van die dag, typerend voor de voorbereiding van de echtgenoten. Overdag zijn het "onzichtbare" professionals, maar ze zetten zich constant in om alle belangrijke momenten te filmen, zonder ooit opdringerig of indiscreet te zijn. Je wordt nooit gevraagd om een pose aan te nemen, wees gewoon jezelf en geniet ervan. Het eindresultaat is ronduit GEWELDIG, leg veel tissues klaar, want je zult enthousiast zijn vanaf de eerste seconde van de Trailer tot het einde van je trouwfilm. De hoofdrolspelers zullen uw echtgenoten zijn en dankzij hun briljante werk zult u alle vreugde van uw Ja herbeleven, verbaasd over hoe ze ook de emotie en het geluk op de gezichten van uw familie en gasten hebben vastgelegd. De shots en shots zijn altijd origineel .... een echte en authentieke herinnering, op maat gemaakt volgens de persoonlijkheden van de echtgenoten! Tot slot nog een opmerking over het pakket waarin u alles zult ontvangen... wederom in overeenstemming met de originaliteit en uniciteit die hen onderscheidt. Enorm bedankt aan Valeria en Vincenzo, jullie zijn de beste! Miriam & Ulysses

Misbruik rapporteren
marysat1
Door Marisa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Paolo is iemand die echt topt! Hoogbegaafd met veel professionaliteit ... Het is een geweldige!

Misbruik rapporteren
silvana-romano
Door silvana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Er zijn geen woorden voor het werk van deze jongens! Professionals van topniveau die je met hun werk laten herleven voor altijd de emoties gevoeld in je belangrijke dag.

Misbruik rapporteren
Grazie mille Silvana, ci avete emozionato tanto e siamo felici aver ricambiato
Bekijk meer

Adres

Stad: 74013
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact