• Website

Puur fotograferen, zonder te regisseren

 

In alle seizoenen  van een jaar kan je mooie foto’s maken ..van lente , zomer  .herfst met de mooie kleuren van de natuur en zelfs in de winter als er geen bald aan een boom meer zit

 

Jullie dag, met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld gebracht met alle emoties: je ziet het terug in het fotoalbum dat ik graag maak van jullie bruiloft. Zo beleef je de dag keer op keer weer! 

 

Jullie verhaal!

Ieder stel is uniek, iedere bruiloft is uniek. Voor mij als fotograaf is het fantastisch om bij jullie dag aanwezig te zijn en de momenten in beeld te brengen die er toe doen. In de bruidsreportage die ik maak, staan jullie centraal. Tijdens de dag meng ik me onder de gasten, zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen. 

Ik werk ontspannen, hou van humor en ga voor spontane momenten. Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik ben er, dichtbij en meestal onopvallend. Zo kan ik foto’s maken die de sfeer en de emotie van de dag tonen en jullie verhaal vertellen.

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door Kars
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Perfecte fotograaf om erbij te hebben op je bruiloft. Moderne fotograaf met een eigen stijl.

Misbruik rapporteren
Door ria
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Jurgen ken ik van vele huwelijken waar we mochten en in de toekomst nog mogen samenwerken, Een top fotograaf pur sang. Altijd in voor een grap en een op en top professional die zijn vak heel erg goed verstaat. Absolutfotografie is dan ook absoluut een aanrader.

l

 in zijn 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie

Adres

Stad: