• Prijsklasse Luxueus

Wij zijn een Colombiaans bedrijf dat evenementen en ervaringen produceert, met de nadruk op design, art direction, setting, aandacht voor detail, decoratie, sensorische interventie, technische productie en algemene realisatie.

Wij zijn een collectief van kunstenaars die werken onder de creatieve leiding van Adriana Satizabal en zich richten op de uiteindelijke ervaring van onze klant. Wij zorgen voor elke stap in het proces; Van de conceptie van het idee tot de technische productie van de dag van het evenement. Met andere woorden; We zorgen voor elk detail waar u niet aan wilt denken, en we denken na over alle details waarvan u niet eens wist dat u erom gaf.

Adriana Satizabal   Ze is een expert geworden in het organiseren van zakelijke en sociale evenementen, maar vooral in bruiloften . Daarnaast heeft het een galerij vol charme en rust, gelegen op 93B # 11A - 84 local 102, waar bloemmotieven worden bereikt; de bezoeker krijgt advies over wat hij moet geven, terwijl hij zijn infusie van het huis "elixer van liefde" proeft.

Bezoeker, laat een review achter over Adriana Satizabal en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Adriana Satizabal

4.6 3 reviews
Door Paula
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
Adriana uitstekend evenement, alles ging super. Ik vond het geweldig!
Misbruik rapporteren
Door HENRY
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
Ik herinner me dat de behandeling van Adriana Satizabal voor de werknemers altijd uitstekend was !! Eigenlijk ben ik moe maar voldaan naar huis gegaan om de volgende dag met meer kracht naar het werk te gaan. God zegene je.
Misbruik rapporteren
Door Maria Cecilia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We huren de diensten van Adriana Satisabal in ongeveer een jaar voor onze bruiloft. Met ongeveer twee weken tot de datum van het huwelijk, als gevolg van een meningsverschil over de tarieven, omdat we geloven dat het percentage dat ze ons in rekening brachten niet het percentage was dat aanvankelijk was overeengekomen, mevrouw Satisabal besloot het servicecontract te beëindigen en niet door te gaan met de voorbereiding en de organisatie van ons huwelijk, wat uiteraard schade, ongemak en de noodzaak heeft veroorzaakt om een andere persoon in Cartagena te vinden om ons te helpen met de bruiloft (Tatiana Taron) die alles perfect deed en in een recordtijd. Weinig professionaliteit en zelfkritiek op hun diensten, die voor de rest geen weerspiegeling zijn van de prijzen die zij hanteren voor een bruiloft.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Expertos en eventos y diseños florales de la mas alta calidad.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1993

Adres

Stad: 110221
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus