• Prijsklasse Luxueus

Bent u bij het plannen van uw bruiloft op zoek naar een professionele, enthousiaste en professionele weddingplanner?

L'Agence Want you , vergezelt u in Frankrijk, of in het buitenland, en verbeeldt zich, door een bijzonder aandachtig oor te luisteren naar uw wensen, van de meest eenvoudige tot de meest verbazingwekkende , de op maat gemaakte viering die aan al uw verwachtingen zal voldoen. Een high-end service , waarbij geen detail aan het toeval wordt overgelaten, uitgevoerd met een meesterhand door een gepassioneerd team dat u adviseert en al zijn creatieve energie in dienst stelt van dit unieke moment , zij zullen uw imago maken .

Drie sleutelwoorden: sereniteit, luisteren en authenticiteit , om een onvergetelijk moment en onvergetelijke herinneringen te creëren !

Bezoeker, laat een review achter over Agence Voulez Vous en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Agence Voulez Vous

4.8 4 reviews
Door benjamin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kunnen Charlotte en Marine niet genoeg bedanken voor het organiseren van onze bruiloft. Ze maakten een bruiloft naar ons beeld, naar onze smaak, en begrepen meteen wat we wilden. De providers waren geweldig, we gaven nergens iets om. Gewoon verwonderen en genieten van deze dag die veel te snel gaat ... En na de voorbereiding was het een erg leuke ontmoeting! Nogmaals bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren
Door Famille
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was in juni dat we contact opnamen met het bureau Vous Vous voor onze hernieuwing van wensen. Ze zijn professioneel, we vertrouwden ze op elke manier en alles werd gerespecteerd volgens onze verlangens. Zeer mooie dag!
Misbruik rapporteren
Door Marine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Voor onze bruiloft hebben we een beroep gedaan op het bureau Want voor de hele organisatie. Charlotte is zeer alert geweest op al onze verzoeken. Het is een echte professional. Ze pakte meteen wat we wilden voor D-Day, ze deed een uitzonderlijke baan.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Le premier paiement se fait après validation et signature du contrat avec un acompte. Un deuxième versement se fait quelques temps avant l'événement (en fonction de la date) , puis le reste le Jour J.
Wat zijn uw tarieven?
500
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Chez Voulez Vous le plus important c'est vous, et ce jour inoubliable. Nous travaillons exclusivement sur mesure pour que votre Mariage soit à votre image. En France comme à l'International, nous nous adaptons à vous. Sérénité, écoute et authenticité sont des mots également très importants pour nous.

Adres

Stad: 31000
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus