• Prijsklasse Midden

Wil je trouwen in een regio met een veelheid aan decoraties?

The Primerose Agency, weddingplanner gevestigd in Bordeaux, is gespecialiseerd in de realisatie en organisatie van bruiloften en ceremonies in het zuidwesten en heel Nieuw-Aquitanië .

Omdat de voorbereiding van uw bruiloft is een intens moment, de Primerose Agentschap is hier om uw leven gemakkelijker te maken door verbeelden, organiseren, decoreren en het coördineren van uw bruiloft in een magische moment en uw afbeelding te maken.

Voor dit kleine agentschap is de organisatie van elke bruiloft een echt menselijk avontuur. U zult zich omringd voelen door een zorgzaam team, dat in staat zal zijn om een relatie met de bruid en bruidegom te vormen op basis van vertrouwen waarbij nabijheid voorop staat. Primerose Agency zet zich in voor het werken met ethiek en integriteit . Transparantie is een waarde die hen dierbaar is, daarom maakt het bureau geen commerciële marge voor de geselecteerde services . De pasgetrouwden profiteren van alle tariefonderhandelingen die door de teams worden uitgevoerd.


Heb een vrije geest, vertrouw hen, hun ervaring en hun know-how staan je toe om de organisatie van deze grote dag in alle sereniteit te vatten!

---

Diensten aangeboden door Agence Primerose:

  • Organisatie van A tot Z
  • Organisatie van lekenceremonie
  • Gedeeltelijke organisatie (zoeken naar providers)
  • Organisatie op het laatste moment
  • Bruiloftsontwerp (decoratie / scenografie)
  • Coördinatie op de dag van uw bruiloft
  • Coachingsessie (2u30) - hulpmiddelen en tips om uw bruiloft als pro's te organiseren
Bezoeker, laat een review achter over Agence Primerose en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Agence Primerose

4.9 6 reviews
Door Mana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We riepen Estelle op voor D-day coördinatie en voor het installatiedeel de dag voor de bruiloft. Vanaf de eerste ontmoeting voelden we ons meteen heel comfortabel. Estelle is een professional die attent, beschikbaar en altijd kan glimlachen. De laatste anticipeert op je angsten en biedt een antwoord op alle problemen. We konden hem snel vertrouwen en wisten dat alles onder controle zou zijn.
We kunnen je alleen adviseren om Estelle te bellen en dit met je ogen dicht!


Nogmaals bedankt Estelle!

Misbruik rapporteren
Door Sophie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben ervoor gekozen om met Estelle samen te werken om de D-Day op 15 juni 2019 te coördineren. We zochten hulp om ons te verlossen van de logistieke beperkingen van deze gekke dag! Ze moet zeggen dat ze haar missie volledig heeft volbracht! door alle details te beheren die we niet hadden kunnen doen: de inrichting van de tempel in de ochtend, de voorbereiding van de plaats toen we in volledige ceremonie waren (met Paul, zijn partner), de timing van de muziek, de allianties, het management van de gasten voor groepsfoto's, coördinerende aanbieders, catering, toespraken.

Estelle is zeer beschikbaar, professioneel en wetender wetende dan wij, en heeft deze dag tot een succes gemaakt. Het gevoel om voor niets te zorgen en de tijd op een natuurlijke manier te verliezen. We waardeerden zijn discretie en zijn vriendelijkheid met al onze gasten.

Estelle gaf ons zelfs ondersteuning tijdens stressvolle veranderingen 3 maanden voor de bruiloft, inclusief de crash van onze receptie, die een ander evenement op dezelfde plaats op dezelfde dag boekte ...

We wisten met zijn concurrentie terug te stuiteren voor een onvergetelijke dag

Gefeliciteerd en heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door Héloïse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn in september getrouwd en Estelle was onze weddingplanner. Altijd glimlachend, altijd beschikbaar, achteraf, vragen we ons nog steeds af hoe we zonder zouden hebben gedaan. Als we besloten om Estelle te kiezen om ons te vergezellen, was dat omdat het ons duidelijk leek toen we haar ontmoetten. Dankzij haar vriendelijkheid en professionaliteit konden we van elk moment genieten en voelen we ons als gasten op onze eigen bruiloft! Geen stress! Nogmaals bedankt Estelle!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un premier acompte de 30% au moment de la signature du devis vous sera demandé pour réserver la prestation.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
1000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
La transparence est une valeur qui nous est chère, pour cette raison, notre agence ne fait pas de marge commerciale sur les prestations sélectionnées. Les mariés bénéficient de toutes les négociations tarifaires réalisées par notre équipe. En effet, nous considérons l’organisation de chaque mariage comme une véritable aventure humaine et nous souhaitons créer avec nos clients une relation basée sur la confiance où la proximité est primordiale. C’est pourquoi nous nous engageons à travailler avec éthique et intégrité. Nous traitons tous nos projets avec soin, respect et impartialité, en nous appliquant à être à la hauteur de vos envies et à satisfaire toutes vos exigences.

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden