Home Weddingplanners Weddingplanners Antioquia Weddingplanners Medellín

Algo Azul

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Antioquia Weddingplanners Medellín

Algo Azul

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: $ 3
vertalen

Uw persoonlijke bruiloft met de details waarmee u en uw partner worden geïdentificeerd, wordt bereikt met Algo Azul , een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van het concept waarvan u droomt met prachtige ideeën volgens de beste trends. Dit merk gecreëerd met de ziel, zal alles leveren zodat de decoratie , het meubilair en elk element perfect is en zo. maak je heel gelukkig

Met liefde voor de poriën, zal je je moment recreëren als iets unieks, al je sensaties overbrengen, met passie en grote zorg voor de details, maar vooral met de stijl waar je de voorkeur aan geeft: elegant, sober, romantisch of een ander.

Reken op dit bedrijf in Medellin , om het advies te ontvangen dat u nodig hebt en een coördinatie waarmee u alles onder controle kunt houden.

Vraag uw verschillende servicemodaliteiten om een ervaring te beleven die uw verwachtingen overtreft, of in Medellin, Bogota, Cartagena, Santa Marta, Eje Cafetero, San Andrés, Aruba, Dominicaanse Republiek of aan de kusten van Mexico, Algo Azul zal er zijn om te doen je onvergetelijke huwelijk

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$ 3
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Honorarios de planeación: 50% para iniciar con los presupuestos y 50% dos días antes de la boda o según se acuerde en plan de pagos. Los servicios de los proveedores se pagan directamente a ellos mediante el plan de pagos hasta en 5 cuotas.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Algo Azul

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
paulismejia
Door Paula
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bedankt, iets blauws, Santi en het hele team hebben onze dag perfect gemaakt! We zijn blij met uw werk, uw steun en uw aanbevelingen gedurende het planningsproces. Absoluut onze beste keuze !!!

Misbruik rapporteren
linamar57
Door Lina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

I LODE IETS BLAUW, vanaf het begin betoverden ze me met hun vriendelijkheid en service, ik was onder de indruk van elk detail dat ze in gedachten hadden, ze adviseerden me heel goed vóór de bruiloft en tijdens de bruiloft waren ze MIJN REDEN, dankzij hen kwam ALLES uit verwondering .... die dag regende het en ik dacht er niet eens over na, maar ze hadden veel paraplu's ... dat is te verwachten en na te denken over ALLES, ik heb er geen spijt van dat ik ze heb gehuurd, zelfs als je denkt dat je het kunt verwerken Alles of een familielid dat je helpt, het is altijd goed om een expert te hebben die met de situatie omgaat, IETS BLAUW uitstekend volgens mij

Misbruik rapporteren
fedemco
Door Federico
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Something Blue was de beste keuze voor onze bruiloft. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid, kennis van de industrie en verbinding met de beste leveranciers maakten onze bruiloft precies wat we wilden.

Tijdens de planningsfase was de weddingplanner uiterst geduldig, vriendelijk en professioneel om te begrijpen wat we wilden, uitleggen hoe alles werkte en vooral om zelfs de kleinste details te plannen. Het was ongelooflijk, en we kregen precies wat we van plan waren, en lieten ons vriendelijk weten wat wel en niet mogelijk was, de kosten en implicaties van elk detail van de logistiek. Bovendien weten ze perfect de branche en de beste leveranciers van decoratie, eten, luagres, etc.

De huwelijksdag ging alles perfect. Het team was extreem snel, efficiënt en ijverig en zorgde voor elk detail. Ze waren super attent op alles wat we nodig hadden en de uitvoering was perfect.Ze wisten hoe ze supergoed moesten improviseren wanneer nodig, en ze waren super georganiseerd met al hun uitvoering. De bruiloft was perfect.

Na de bruiloft was de weddingplanner ook super georganiseerd en in afwachting van ons. De waarheid was alles ongelooflijk, en we raden het iedereen aan die een droomhuwelijk wil hebben. Bovendien zijn de prijzen extreem economisch in vergelijking met andere in de branche en zeer transparant en eerlijk in het proces van offertes en betalingen. Alles was spectaculair !!

Iedereen die een referentie wil, schrijf ons dat we hem graag aan jou geven.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 050005

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact