Home Foto en Video Foto en Video Baja California Sur Foto en Video La Paz
  • Prijs vanaf: 29.600 €
vertalen

Allan Rice Photography heeft van jongs af aan een wisselwerking gehad met fotografie en beetje bij beetje dat kunst zijn passie werd. Vandaag werkt ze als trouwfotograaf van een bestemming . Maak het deel uit van de belangrijkste dag van je leven, hij zal toegewijd zijn om die momenten te vangen die zo waardevol en onherhaalbaar zijn dat je je huwelijk voor een heel leven op een unieke manier kunt onthouden. Dat wil zeggen met beelden die je aan het lachen maken, zuchten, huilen, opgewonden raken, meer of gelijk aan hoe je je evenement live leefde.

Alles wat je voelde op dat langverwachte moment dat je kunt herhalen met de composities die Allan Rice Photography voor je kan produceren. Een specialist die u een stijl van natuurlijke fotografie biedt, afkomstig van de momenten op zich en de gevoelens die hen motiveren. Dat zal zijn wat u zal toestaan om de fotografie te ervaren van deze expert in Baja California Sur die u vergezelt naar elke stad waar uw bruiloft is.

Op die manier wordt uw trouwalbum geproduceerd naast Allan Rice Photography . Hij zal je afbeeldingen van de houdingen verwijderen en dichter bij de unieke momenten brengen die in elke sessie worden uitgedrukt. Zo zullen je foto's beginnen door te laten zien wat je bent, wat er tussen jou en jou bestaat, de details van die dag die je al geruime tijd hebt gepland, de emoties van je gasten en elk van de exclusieve sensaties die deel uitmaken van de viering van uw unie. Waarom neem je nu geen contact op?

Bezoeker, laat een review achter over Allan Rice Fotografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Allan Rice Fotografía

5.0 15 reviews
Door Danny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Waar te beginnen? We huurden Allan in voor onze bruiloft en we hebben geen seconde spijt van onze beslissing. We hebben hem een paar maanden van tevoren ontmoet, zodat we een kans hadden om elkaar een beetje te kennen, vanaf dat exacte moment en toen we zeiden dat het perfect zou worden. Het was gemakkelijk om zijn werk op het web te vinden en dacht aan zijn stijl en techniek. Toen de grote dag aanbrak, was het stromende regen, dus we waren een beetje bedroefd, maar Allan vrolijkte ons op en liet ons lachen, genieten van de ervaring van het nemen van foto's en lachen. Hij was zo goed in zijn werk dat we niet te veel van onze dag hebben verloren, maar hij nam zoveel foto's, zowel individueel als als paar, en zorgde ervoor dat we een verscheidenheid aan opnamen kregen. Hij aarzelde niet om de volgende dag terug te komen en de strandopnames te maken die we misten vanwege de regen! Hij is echt een goede professional: hij was tijdens de ceremonie onzichtbaar voor ninja, gevolgd door diner en dans, maar hij was daar om alle geweldige momenten vast te leggen. Het resultaat van alle media was gewoon ongelofelijk, foto's en trailers waren geweldig en toen we die hadden konden we niet stoppen met het bekijken ervan. Het werk met drones was geweldig en we zijn zo blij hem te vertrouwen. Dus Allan - voor jou en je assistenten, BEDANKT!

Misbruik rapporteren
Door Abigail
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een van de beste fotografen die ik ooit heb ontmoet. Hij is een groot persoon, evenals verantwoordelijk, getalenteerd, creatief en erg aardig. Het geeft je het gevoel dat je vrienden bent, ik was heel comfortabel toen ik de foto's nam. Ik zal hem zeker opnieuw kiezen als mijn fotograaf voor een toekomstige speciale gebeurtenis.

Misbruik rapporteren
Door Francisca
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder enige twijfel, als er meer sterren voor Allan zouden zijn, zou hij ze dragen! Hij is een uitstekende professional, zeer artistiek en efficiënt in zijn werk. Telkens als ik mijn grote dag wil onthouden, zie ik de foto's en de video, en het is alsof ik het helemaal opnieuw beleef. De beste investering voor elke bruiloft de waarheid. Aanbevolen 100%

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Hay diversas formas de pago
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Allan Rice fotografía cuenta con un equipo de 2 a 4 personas
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De 2 a 4 meses
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
29600

Adres

Stad: