Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Reggio di Calabria Feest- en Trouwlocaties Villa San Giovanni
  • Catering prijs 100 €
  • Capaciteit (staand): 900
vertalen

Altafiumara Resort & S pa is het eerste luxe resort aan de Costa Viola; ontspringt in een park van 8 hectare langs de klif van de Costa Viola in het prachtige landschap van de Straat van Messina tussen de steden Villa San Giovanni en Scilla, op slechts 19 km van Reggio Calabria . Het is de ideale locatie voor exclusieve evenementen dankzij de charme van zijn omgeving, waarvan de geschiedenis zich afspeelt tussen heden en verleden .

Il Castello del Mito. De Bourbon fort in '700 hersteld in zijn oorspronkelijke pracht uitzicht op de Eolische eilanden en de Straat van llo, is een onvergetelijke scène om uw droom om te zetten in een droomhuwelijk. Binnen zijn er verschillende kamers waar het mogelijk zal zijn om uw huwelijksreceptie te organiseren: het restaurant "I Due Mari" waarvan de kamers zijn ingericht volgens de smaak van de echtgenoten, die plaats biedt aan maximaal 140 personen; de "Salone degli Arazzi", gelegen op de benedenverdieping van het kasteel, is ideaal voor diegenen die de voorkeur geven aan een klassieke en verfijnde ceremonie en banketten kunnen houden van 160 tot 200 personen. De esplanade is het prachtige terras met een balkon met uitzicht op de Straat van Messina, waartoe ook innovatieve outdoor recepties deze eigenaardigheid maakt het mogelijk om het grootste deel van de buitenruimte te maken of om volop te genieten van de Straat lichten, de geuren van de Park gastheren heeft en de medeplichtigheid van de nacht, begeleid door de achtergrondmuziek.

Bij mooi weer organiseren we ook recepties bij het zwembad met rijke buffetten en versterkte aperitieven met een speciaal decor. De tafelservice gaat verder met de cursussen die de echtgenoten hebben gekozen, om vervolgens de avond af te sluiten met een buffet met desserts en fruit in de straat met een laatste toast en het snijden van de maanlichttaart.

Het oversteken van de tuin, een natuurpad waarin verfijnde planten en specerijen de lucht vullen met parfums en essences, leidt naar de Salon "Le Vele". De ruimte is uitgerust voor maximaal 320 gasten en is gestructureerd in modulaire zeshoeken die worden begrensd door grote ramen die een adembenemend uitzicht op Sicilië bieden. Buiten heeft het een groot overdekt terras (niveau), waar een deel van de receptie plaatsvindt met rijke openings- en sluitingsbuffetten.

Onze medewerkers zorgen voor al het mise en place personaliseren voor elk getrouwd stel en bieden een uitstekende service en de maximale ervaring en professionaliteit.

Bezoeker, laat een review achter over Altafiumara Resort&Spa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Altafiumara Resort&Spa

4.9 6 reviews
Door valentina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden de eer om familieleden te ontvangen voor vrienden in het Altafiumara voor onze bruiloft.
Een unieke emotie, maar bovenal een grote voldoening: onze gasten waren enthousiast over de professionaliteit van het personeel en de kwaliteit van het eten. Alles van hoge kwaliteit en perfect bereid, dankzij chef Antonio Salituro en zijn medewerkers, die van het diner een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt.
We raden deze accommodatie en de services voor hun huwelijk met toekomstige echtgenoten ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren
Door carmela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De ideale plek voor een droomhuwelijk, zonder verrassingen.
Ik dank de geweldige Umberto hartelijk, die mij vergezelde en me de hele reis begeleidde. Hij heeft een attent en efficiënt banketpersoneel, zeer professioneel en het personeel bij de fenomenale receptie: ze hebben hoepels doorlopen om niets te missen, terwijl de maître in de eetkamer voor elk detail zorgde . Maar bedankt aan iedereen, aan het keukenteam, aan de chef en aan de banketbakkers, en als ik iemand ben vergeten, weet je dat ik je nog steeds helemaal met me meedraag in mijn hart.  
Alles ging zoals ik wilde. Alle gasten waren betoverd en het doel om samen plezier te maken was volledig bereikt, zelfs de regen kon het feest niet bederven!
Bedankt en heel erg bedankt !!!

Misbruik rapporteren
Door luigia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik woonde het huwelijk van vrienden bij en alles was perfect. De plaats is prachtig en de professionaliteit van het personeel is onberispelijk. De gerechten waren heerlijk en de hotesses zorgden voor elke tafel met vriendelijkheid. De obers en de managers in de eetkamer bleken attent en efficiënt te zijn, voerden hun service uit met precisie en een perfect ritme. Echt gefeliciteerd !!! De verschillende momenten werden in verschillende ruimtes gehouden om te kunnen profiteren van de hele locatie. Panorama om je de adem te benemen ... je moet nog eens terug komen !!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
100
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Halal, Diabetes, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
900
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
si
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
128
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 89018
Stad: