26

Omschrijving van het bedrijf

Wat is er mooier dan samen met iemand te starten aan de mooiste dag van hun leven!
Ik houd ervan om bij mensen het mooiste van zichzelf naar boven te halen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat bij mij centraal. 

Als schoonheidsspecialiste voer ik alle voorkomende behandelingen uit, zoals lichaams-en gezichtsbehandelingen, Bruidsmake-up, bruidskapsels en visagie, wimperextensions, wenkbrauw shapen en tevens ook massage- en harsbehandelingen. 

Ik verheug mij er enorm op, om voor u aan de slag te gaan en mijn kennis en ervaringen aan u te mogen delen.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Pin, contant vooraf betalen
 • Welke diensten biedt u aan?

  Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Ontharing, Schoonheidsverzorging, Massage
 • Werkt u ook aan huis?

  Ik kom ook aan huis
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  250,- make-up en haar + proefversie
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Bij mij kun je voor alles terecht! Of u nou een natuurlijke make-up of zware make-up wilt voor uw dag? Haar omhoog of omlaag? Het is uw dag en Amaryllis zorgt ervoor dat u er stralend uit zult zien! Belangrijk van een mooie make-up is dat u uw zelf blijft, Uw sterke kanten van uw gezicht zullen we accentueren. Tijdens de kennismaking / proef zullen we alles uitgebreid bespreken. Wat uw wensen en ideeën zijn en vanuit daar werken we samen verder.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 reviews
Door cjwaterval
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat ben ik blij dat Sylvia mijn bruidsmake-up heeft gedaan! Een donkere huid is soms een uitdaging voor visagisten maar niet voor Sylvia, ze luisterde goed naar wat ik wilde en het resultaat was prachtig. Ik wilde mijn kapsel zelf doen maar Sylvia kwam met ideeen waar ikzelf  niet aan gedacht had en daar ben ik zo blij mee. Ze heeft mijn haar heel mooi opgestoken en het bleef de hele dag en avond zitten.

Ze is heel goed in haar werk, niet alleen voor bruidsmake-up maar ook als schoonheidsspecialiste is ze een topper!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik weet nog dat mijn weddingplanner zij dat het echt heel fijn is om je haar en make up op je trouwdag proffesioneel te laten doen. Ik wilde dat liever niet, zomaar iemand die aan je haar maar vooral je gezicht zit. Maar o wat ben ik blij met Sylvia en haar werk. Wat ben ik in de watten gelegd. En wat vond ik het fijn om mijn haar en make up door haar te laten doen. Ze heeft geluisterd naar al mijn wensen en dit heeft geresulteerd in een prachtig resultaat. Mijn haar en make up zijn de hele dag en avond goed blijven zitten en mijn haar zat zelfs na twee maal omkleden voor de openingsdans nog in model. Super bedankt Sylvia.

Misbruik rapporteren
Door info8459
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sylvia heeft mijn bruidskapsel en haar gedaan voor mijn grote dag! in 1 woord geweldig! Met de proef was het al in 1keer goed! Wilde een natuurlijke bruid blijven. Ze had een prachtige make-up aangebracht en het bleef de hele dag top zitten. Mijn haar ook! Zoveel complimenten! En dat gaat allemaal naar haar!
Sylvia bedankt!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn trouwdag was fantastisch! Dit niet alleen omdat ik nu getrouwd ben met de man van mijn dromen, maar ook omdat Sylvia mij zo blij heeft gemaakt met mijn haar en make-up. Wat heb ik een complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Ik vielde mij ook zo mooi!

De proef make-up en haar;                          Ik heb Sylvia verschillende plaatjes laten zien van make-up en kapsel naar mijn smaak. Samen hebben wij gekeken  naar wat bij mij past. Ze heeft dan ook twee verschillende bruidskapsels gemaakt en twee verschillende bruids make-up aangebracht. Zodat ik goed kon zien wat het mooiste bij mij past. Hier was ik super blij mee.

Op de dag zelf is zij ook een heek aangenaam gezeldschap. Ze is lief en werkt vlot. Ook heeft zij mij geholpen met het aantrekken van mijn jurk. ( Make-up  en haar bleven de heledag/avond prefect zitten ).

Sylvia is een geweldige meid en enorm creatief. Ze is heel kundig en geeft goed advies. Ze heeft mijn dag compleet gemaakt.

Echt een aanrader!!

Misbruik rapporteren

Adres van Amaryllis in Noord-Holland:

VERANDA 92 1628 JZ Hoorn
 • #Betaalbaar
 • #Bruid haarstyling
 • #Bruidsmake-up
 • #Ontharing
 • #Schoonheidsverzorging
 • #Massage
 • #Ik kom ook aan huis