• Prijsklasse Midden

Fotograaf Ananda Souza , op het hoogtepunt van haar 26 jaar, verzamelt verhalen vol gelukkige eindes. Gespecialiseerd in het registreren van bruiloften, werkt de professional al zeven jaar in het segment - en heeft ze haar foto's getransformeerd in echte schatten voor degenen die de vakbond willen vieren en de goede tijden willen herinneren.

In haar bagage heeft ze al meer dan 500 evenementen aangeklikt, allemaal met de zorg en genegenheid om de emotie van de bruid en bruidegom zo echt mogelijk vast te leggen. 'Ik geef me over aan de droom van dat moment en vereeuwig elke hoek. Vaak merken klanten de details van de bruiloft pas op wanneer ze het kant-en-klare materiaal ontvangen ' , zegt hij.

Sinds haar kindertijd is Ananda gepassioneerd door fotografie. Dit is een van de redenen waarom hij zoveel passie in zijn werk heeft gestempeld. "Ik koos voor fotografie omdat ik graag belangrijke gebeurtenissen vastleg en weet dat iemand de beelden de rest van mijn leven zal bewaren", zegt hij.

Naast het fotograferen van bruiloften, circuleert ze ook door de wereld van beroemdheden en heeft ze al evenementen opgenomen van presentator Rodrigo Faro , Latino- zangeres , humorist Zé Américo, zangeres Simony en voetballers Léo Jabá en zelfs Neymar Jr. “Het is altijd goed om een beroemd persoon te ontmoeten. Het is een uitdaging om te weten dat er veel professionals op de markt zijn en dat ik daarvoor ben uitgekozen. ”

Het bedrijf Ananda Souza werd ook benadrukt in verschillende belangrijke prijzen, waaronder internationale . In 2017, 2018 en 2019 won de fotograaf de trofee 'Quality Brazil', een symbool van kwaliteit dat Braziliaanse ondernemers erkent. In 2019 ontving ze de prijs ' The Winner Business Awards' in New York . Om af te sluiten met een bloeitijd stond ze op de cover van Business Magazine . Zoals Mario Quintana schreef - een zin die Ananda graag citeert: 'De fotograaf heeft dezelfde functie als de dichter: vereeuwig het moment dat voorbijgaat.'

Bezoeker, laat een review achter over Ananda Souza Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ananda Souza Fotografia

5.0 32 reviews
Door Stephanie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zowel Ananda als haar team zijn geweldige, uitstekende professionals die elk detail van deze geweldige droom die ging trouwen, willen vastleggen. We besloten niet dat we het zouden vieren, we twijfelden er niet aan dat ze onze ogen zou zijn en zoals altijd thuis foto en video verwoest! Gewoon verliefd 🤩

Misbruik rapporteren
Door Roberta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super aanbevelen !!!

Uitstekende professional, bekwaam, super zorgzaam ... Kon geen betere professional hebben gevonden, zijn professionaliteit betoverde ons, mega toegewijd aan zijn werk

Gefeliciteerd Ananda en al zijn team voor het uitstekende werk !!!

Misbruik rapporteren
Obrigadaaaaaaa :)
Door Pathy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super professioneel, geweldige prijzen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream, 3D video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Boleto - Cheque - Transferência - Facilitamos
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Entrega rápida e de otima qualidade de todo material. Fotos entregues na mesma semana do evento, um teaser de 1 minuto entregue no final do evento. Imagine que ao terminar sua festa, você terá a sua disposição um teaser dos melhores momentos, para poder compartilhar com seus convidados!?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Conto com uma equipe especializada, na área de casamentos. Ja ganhamos alguns premios de melhor empresa de fotografia de casamento, " Arte Qualidade Brasil, The Winner Awards , e agora recebemos o sele Photography Inspiration, menos de 10% dos fotógrafos conseguem este selo. e nós conseguimos. por sermos uns dos melhores.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Fotografia entregue na mesma semana após evento Teaser no mesmo dia do evento Filme editado completo ate 30 dias

Adres

Stad: 04304-000
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Live stream
  • 3D video
  • Spontane Fotojournalistiek