Home Weddingplanners Weddingplanners Brescia Weddingplanners Brescia

Andrea Dalma Eventi

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Brescia Weddingplanners Brescia

Andrea Dalma Eventi

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 1.000 €
vertalen

Elk paar is anders, heeft zijn behoeften en prioriteiten. De stijl is onherhaalbaar en het is wat je bruiloft uniek maakt. Ik heb nagedacht over de mogelijkheid om een "à la carte" -service aan te bieden en u kunt aangepaste pakketten samenstellen op basis van geselecteerde services of alleen op bepaalde aspecten van het evenement (meestal het moeilijkste en meest kritieke voor u).

Ik zal je helpen je smaken en personages te vertalen in details die je gasten zullen verbazen, je liefdesverhaal vertellen en waarderen. Het thema van de bruiloft, het kleurenpalet, de stijl en de decoraties zijn enkele van de aspecten die u moet overwegen voor een evenement dat in alle schakeringen wordt behandeld. Laat je vervoeren op een reis van schoonheid en harmonie, ik zal je helpen je essentie tot uitdrukking te brengen.

Fundamenteel voor u is dat op die dag alles goed gaat. De coördinatiedienst is de beste verzekering tegen het onverwachte. Ik zal achter de schermen werken om voor het succes van het huwelijk te zorgen en u en uw gezin te laten genieten van de emoties van deze dag.

Zelfs het meest georganiseerde en voorbereide paar kan moeilijkheden ondervinden tijdens de organisatie van de bruiloft. Onvoorziene gebeurtenissen, complicaties, een verwaarloosd detail ... er zijn veel kleine ongemakken die de voorbereidingen verpesten en er een nachtmerrie van maken. Met consultancydiensten bied ik u alle professionaliteit en ervaring van een master die alleen van toepassing is op het kritieke aspect dat u stoort.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.000 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Si concordano alla firma contratto.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1996
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Andrea Dalma Eventi

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
gianlu.vel93
Door gianluca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We geloofden niet dat de weddingplanner zo belangrijk kon zijn bij het organiseren van een bruiloft, maar voor ons was Andrea essentieel! Een echte professional, maar ook een vriend. Een persoon waarop u kunt vertrouwen voor alle mogelijke problemen en moeilijkheden. Hij zorgde onberispelijk voor elk laatste detail. Toen we de voorbereidingen zagen, waren we sprakeloos, alles sprak over ons. Hartelijk dank aan uw personeel!

Misbruik rapporteren
ana.spina
Door annalaura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Met zijn creativiteit en aandacht voor detail heeft Andrea onze bruiloft kunnen transformeren in een speciale dag! Hij heeft onze ideeën opnieuw geïnterpreteerd en oplossingen voorgesteld die het verschil hebben gemaakt. Met Andrea wordt niets aan het toeval overgelaten! Het was ook een belangrijk referentiepunt, zowel voor als tijdens het feest. Heel erg bedankt! Onze vrienden en familieleden blijven ons complimenteren.

Misbruik rapporteren
giovi.lauri
Door giovanna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Andrea is niet alleen een uitstekende organisator, maar een echte artiest! Hij maakte prachtige tableau de mariage voor ons, allemaal met de hand gedaan met grote zorg. Zelfs de vlinders om de gunsten te begeleiden waren echt speciaal, allemaal verschillend van elkaar. Alles perfect, kortom, van de aperitief-eilanden tot de voorbereiding van de tafels tot de externe voorbereiding. Geweldige professionaliteit en originele ideeën, klaar om aan elk verzoek te voldoen, een fantastisch persoon. Bedankt Andrea.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact