Andrés Espitia Event Planner

  • Prijsklasse Luxueus

Andrés Espitia Event Planner zal ontwerpen van uw bruiloft evenement om nooit te vergeten. Hij en zijn creatieve team vormen een groep die gespecialiseerd is in het produceren van omgevingen met concept, bloemdessin en het leveren van de beste meubels. Ze zullen uw bruiloft denken vanuit het oogpunt van interieurontwerp om er een echte ervaring van te maken voor u en uw gasten. Het is een bedrijf ervan overtuigd dat "minder is meer" en dat hij een passie heeft voor wat hij doet.

Met uw voorstellen helpt Andrés Espitia Event Planner u bij het overbrengen en weerspiegelen in uw evenement van de persoonlijkheid en essentie die u samen met uw partner kenmerkt. Naast deze geweldige weddingplanner van Bogotá zal alles zorgvuldig worden gedaan, denkend aan elk detail.

"Ik hou ervan heel zorgvuldig te organiseren, denk aan elk detail en werk aan elk project alsof het gaat om het maken van een film waarin het paar de hoofdrolspelers, het landschap en de hele montage zijn die ik altijd voorstel wanneer ik het stel ontmoet en Ik heb je verwachtingen gelezen.

Het belangrijkste van ons werk is het begrijpen, creëren en uitvoeren van een bruiloft waarbij in elk detail de persoonlijkheid van het paar wordt weerspiegeld en dat hen uniek maakt, we weten dat in onze handen een van de belangrijkste dagen van het leven is van 2 personen, en op basis van dat uitgangspunt verplichten wij ons om altijd het beste te geven ".

Als je houdt van de idealen die Andés Espitia ons vertelt, zal hij je graag ontmoeten en al je verwachtingen lezen om ze te overwinnen met het resultaat van zijn werk. Neem contact op en geniet van uw evenement met toewijding en de waarde van wat het betekent.

Bezoeker, laat een review achter over Andrés Espitia Event Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Andrés Espitia Event Planner

4.9 5 reviews
Door Stefanie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Andres is geweldig, hij organiseerde mijn huwelijk anderhalf jaar geleden en het was spectaculair, hij is zeer professioneel, hij zorgde voor alles, ik hoefde me nergens zorgen over te maken, hij is zeer ontvankelijk, doelgericht en stond altijd aan mijn zijde. Voor dit alles en nog veel meer raad ik het aan.

Misbruik rapporteren
Door Adriana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Andrés is erin geslaagd mijn verwachtingen te overtreffen en dankzij hem hadden we een beter huwelijk dan waar we altijd van hadden gedroomd. Duizend en duizend bedankt voor het geven van de beste dag van mijn leven! Adriana en Andrés
Misbruik rapporteren
Door Eulices
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
Ik heb met Andrés Espitia gewerkt en ik kwalificeer hem als een geweldige werker en een uitstekend persoon. Van de beste EventPlanners die ik ken.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A convenir
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
A Convenir
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
La organización es meticulosa. Acompañamiento durante todo el proyecto. Diseños personalizados. Constante actualización de tendencias. Equipo logístico al servicio el día del evento. Soporte para invitados.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 110221
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers