Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Angela Di Paolo

Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Angela Di Paolo

  • Prijs vanaf: 1.600 €
  • Bedrijfskenmerk: photos bohèmes
vertalen

Meer dan het maken van eenvoudige foto's, vertelt Angela je een verhaal: de jouwe .

Van oorsprong Italiaanse, gepassioneerd door fotografie sinds haar tienerjaren , heeft Angela de afgelopen jaren de wereld rondgereisd om Fashion-weken te bespreken en reclamefoto's te maken. Vandaag, in Parijs, is Angela exclusief gewijd aan het vereeuwigen van liefde door prachtige trouwfoto's.

Geïnspireerd door haar Italiaanse jeugd , de zon en de smaken van het zuiden, biedt Angela bohemienfoto's die de vrijheid ademen: blootsvoerende bruiden, gekroond met veelkleurige bloemen , wandelen in het bos, aan de rand van een meer ... Ze probeert te vangen de stiltes, wanneer de emotie te sterk wordt , maar ook het lachen en de medegevoelige blikken, en vooral om de onweerstaanbare schoonheid die de liefde geeft te minimaliseren .

Angela vergezelt je van het passen van de jurk tot de champagne . Zijn foto's worden geleverd op USB-sleutels in hoogwaardig formaat, maximaal 2 maanden maximaal na je ceremonie. Deze professionele afbeelding biedt verschillende pakketkeuzes vanaf 1600 euro , waaronder de productie van een gedrukt album , het afdrukken van foto's of een extra dag voor een exclusieve fotoshoot.

Aarzel niet om haar te contacteren!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.600 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
photos bohèmes
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Angela Di Paolo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Angela Di Paolo

5.0
16 reviews
16 reviews
Professionaliteit
(16)
Prijs/kwaliteit
(15)
(1)
Aanrader?
(16)
Door Auriane
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn verheugd dat we voor Angela hebben gekozen: de foto's van onze bruiloft zijn subliem... Angela was perfect: advies over de keuze van de formule, tips over de organisatie van de dag, realisatie van een intieme engagementsessie naar ons imago die ons op ons gemak stelde, de D-Day geleid door een meesterhand om de juiste foto's te maken, geef advies maar ook om vergeten te worden en laat het bruidspaar en de gasten natuurlijk zijn... Onze foto's zijn prachtig, ook al is het weer erg ingewikkeld: storm, donkere lucht, hagel en dan verpletterende zon... Hetzelfde geldt voor de foto's van de verlovingssessie die er ondanks de grijsheid van de ochtend erg goed uitzien Heel erg bedankt dat je ons zulke mooie herinneringen hebt gegeven. Ik raad Angela met gesloten ogen aan!

Misbruik rapporteren
Door Luigi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoe blij we waren met Angela als onze trouwfotograaf. Ze was erg aardig en zorgzaam tijdens onze interacties, uiterst professioneel en met zo'n natuurlijke manier om iedereen (wij en de gasten) op hun gemak te stellen, wat een echt 'pluspunt' was om onze dag goed te maken. van de viering een heel mooie herinnering voor iedereen. We zijn blij dat we haar hebben vertrouwd, ze maakte echt deel uit van ons huwelijk, het zou niet hetzelfde zijn geweest als ze er niet was geweest. Schitterende foto's die de sfeer van deze dag tot leven brengen! De verlovingssessie die ze voorstelt te doen voor de bruiloft is een must, het was niet iets dat we in het begin voor ogen hadden en toch gaf het ons echt een comfortabeler gevoel bij haar en eindelijk werd het een heel leuk moment en herinnering voor ons stel. Je moet absoluut een fotograaf inschakelen voor je bruiloft en vooral Angela met haar ogen dicht!

Misbruik rapporteren
Door Chrstla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden de vreugde Angela als fotograaf te hebben voor onze religieuze bruiloft in september 2020. Omdat mijn man erg verlegen was voor de camera, konden we vooraf een verlovingssessie in Montmartre doen. De plaats was zo romantisch en leende zich zo goed voor onze outfit van de dag, dat we genoten van deze paar sessie. Angela was in staat om mijn man het vertrouwen en gemak te geven in het gezicht van het apparaat en het resultaat was gewoon fenomenaal. Ik raad ten zeerste aan om deze verlovingssessie vóór de grote dag te doen, want op onze trouwdag was alles eenvoudig! Angela was een van onze vriendinnen, haar professionaliteit en enthousiasme werden door al onze gasten geprezen! De ontdekking van de foto's was een explosie van vreugde, de foto's waren zo schitterend !! We komen er nog steeds niet overheen, ze hebben onze verwachtingen overtroffen! Perfectie, kwaliteit, aandacht voor detail, bepalen zijn werk. Hartelijk dank Angela voor onze sublieme trouwfoto's!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 75003
Stad:
Stad: 33000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier