Angela Di Paolo

  • Prijs vanaf: 1.600 €
  • Hoofdwaarde: photos bohèmes
  • Website

Meer dan het maken van eenvoudige foto's, vertelt Angela je een verhaal: de jouwe .

Van oorsprong Italiaanse, gepassioneerd door fotografie sinds haar tienerjaren , heeft Angela de afgelopen jaren de wereld rondgereisd om Fashion-weken te bespreken en reclamefoto's te maken. Vandaag, in Parijs, is Angela exclusief gewijd aan het vereeuwigen van liefde door prachtige trouwfoto's.

Geïnspireerd door haar Italiaanse jeugd , de zon en de smaken van het zuiden, biedt Angela bohemienfoto's die de vrijheid ademen: blootsvoerende bruiden, gekroond met veelkleurige bloemen , wandelen in het bos, aan de rand van een meer ... Ze probeert te vangen de stiltes, wanneer de emotie te sterk wordt , maar ook het lachen en de medegevoelige blikken, en vooral om de onweerstaanbare schoonheid die de liefde geeft te minimaliseren .

Angela vergezelt je van het passen van de jurk tot de champagne . Zijn foto's worden geleverd op USB-sleutels in hoogwaardig formaat, maximaal 2 maanden maximaal na je ceremonie. Deze professionele afbeelding biedt verschillende pakketkeuzes vanaf 1600 euro , waaronder de productie van een gedrukt album , het afdrukken van foto's of een extra dag voor een exclusieve fotoshoot.

Aarzel niet om haar te contacteren!

Bezoeker, laat een review achter over Angela Di Paolo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Angela Di Paolo

4.9 15 reviews
Door Luigi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoe blij we waren met Angela als onze trouwfotograaf. Ze was erg aardig en zorgzaam tijdens onze interacties, uiterst professioneel en met zo'n natuurlijke manier om iedereen (wij en de gasten) op hun gemak te stellen, wat een echt 'pluspunt' was om onze dag goed te maken. van de viering een heel mooie herinnering voor iedereen. We zijn blij dat we haar hebben vertrouwd, ze maakte echt deel uit van ons huwelijk, het zou niet hetzelfde zijn geweest als ze er niet was geweest. Schitterende foto's die de sfeer van deze dag tot leven brengen! De verlovingssessie die ze voorstelt te doen voor de bruiloft is een must, het was niet iets dat we in het begin voor ogen hadden en toch gaf het ons echt een comfortabeler gevoel bij haar en eindelijk werd het een heel leuk moment en herinnering voor ons stel. Je moet absoluut een fotograaf inschakelen voor je bruiloft en vooral Angela met haar ogen dicht!

Misbruik rapporteren
Door Chrstla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden de vreugde Angela als fotograaf te hebben voor onze religieuze bruiloft in september 2020. Omdat mijn man erg verlegen was voor de camera, konden we vooraf een verlovingssessie in Montmartre doen. De plaats was zo romantisch en leende zich zo goed voor onze outfit van de dag, dat we genoten van deze paar sessie. Angela was in staat om mijn man het vertrouwen en gemak te geven in het gezicht van het apparaat en het resultaat was gewoon fenomenaal. Ik raad ten zeerste aan om deze verlovingssessie vóór de grote dag te doen, want op onze trouwdag was alles eenvoudig! Angela was een van onze vriendinnen, haar professionaliteit en enthousiasme werden door al onze gasten geprezen! De ontdekking van de foto's was een explosie van vreugde, de foto's waren zo schitterend !! We komen er nog steeds niet overheen, ze hebben onze verwachtingen overtroffen! Perfectie, kwaliteit, aandacht voor detail, bepalen zijn werk. Hartelijk dank Angela voor onze sublieme trouwfoto's!

Misbruik rapporteren
Door Helene
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze getuigen waren niet gewend om voor de lens te staan en overtuigden ons ervan een fotograaf te nemen om ons huwelijk te vereeuwigen. We konden niet beter zijn geweest: Angela was de persoon die we nodig hadden, van begin tot eind.

Vroeger, terwijl de periode en de weersvoorspelling onze voorbereidingen erg moeilijk maakten, waren zijn onwankelbare optimisme en flexibiliteit een grote morele hulp terwijl we het niet wisten;

tijdens deze unieke dag heeft ze ons met vrijgevigheid en humor, tact en precisie op een efficiënte manier begeleid en zonder ons ooit te belasten;

Daarna is het tijd om de dierbare te ontvangen en wat een resultaat! De emoties van de dag worden met grote nauwkeurigheid getranscribeerd, we herbeleven de zoetheid en het geluk van deze speciale dag. Zulke mooie trouwfoto's hebben we nog nooit gezien, en in ieder geval verreweg de mooiste foto's die we van ons twee hebben (dat is mooi, zou je kunnen zeggen!)

We kennen Angela's geheim om deze momenten zo natuurlijk vast te leggen nog steeds niet, en we beseffen hoe discreet en overal ze was, waar je maar moest zijn die dag 🧚‍️ ... goed gedaan, enorm bedankt en tot ziens voor de andere "seizoenen" van onze bruiloft!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1600
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
photos bohèmes

Adres

Stad: 75003
Stad:
Stad: 33000
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Artistiek
  • Meer dan 6 maanden
  • Geen afspraak nodig