Anna Frascisco Event Planner

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Met kantoren in Milaan en Turijn en kantoren in heel Europa wordt het merk Anna Frascisco Event Planner steeds populairder bij pasgetrouwden.
Anna's doel is om elke bruiloft een unieke smaak te geven, op maat gemaakt voor je echtgenoten, elk evenement zal anders zijn dan alle andere omdat het in elk detail voor jou is ontworpen en op maat gemaakt!
Dankzij haar sterke probleemoplossende vaardigheden, kan Anna elke situatie en elke onverwachte gebeurtenis onder ogen zien, altijd de winnaar uitkomen en je prachtige herinneringen achterlaten die je een leven lang jaloers zult bewaken.
Het succes dat het onderscheidt is vooral te danken aan zijn betrouwbaarheid en aan zijn voortdurende aanwezigheid, het zal naast je zijn vanaf het moment dat je besluit om je tot haar te wenden voor de organisatie van de bruiloft tot het einde van de feesten voor je "ja".
Vertrouw jezelf toe aan een professional die van haar passie een baan heeft gemaakt: Anna Frascisco wacht op je om samen het organisatorische pad van het huwelijk te volgen ... in naam van goede smaak en bon ton!

Bezoeker, laat een review achter over Anna Frascisco Event Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Anna Frascisco Event Planner

4.9 4 reviews
Door Blackstage
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

De creativiteit van Anna Frascisco is gelijk aan haar professionaliteit. Als operator in de sector kan ik gemakkelijk garanderen dat deze evenementenplanner weinig gelijke in Italië heeft. Beschikbaar, optimaal georganiseerd, origineel en innovatief: met haar werken is altijd een plezier en een startpunt voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en gezichtspunten.

Misbruik rapporteren
Door luanagennaro79
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Een geweldige ondernemer, evenals een geweldige vrouw, haar professionaliteit en haar passie in wat ze doet, hebben geen gelijke, en wij als haar STARTEN zijn we veel verschuldigd.
We adviseren iedereen die besluit om dit pad, zijn advies en zijn cursussen te volgen, voor een 360 ° professionele training, vol met inhoud.
Anna gaat zo verder.
Een knuffel
Zusters Gennaro

Misbruik rapporteren
Door FrancescaMarasco
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastisch! Beschikbaar, zeer professioneel en altijd glimlachend en zonnig. Als je startup kan ik zeggen dat ik zoveel op mijn werk heb ontvangen en dat ik blij was zo'n aardig persoon te hebben ontmoet.

Francesca

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Acconto 50% alla stipula del contratto, saldo a prestazione terminata
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
200,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Lavoro con lo stesso entusiasmo sia su clienti con piccoli budget da potenziare che con clienti con grandi finanze da spendere
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad: 20100
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden