Home Weddingplanners Weddingplanners Milano Weddingplanners Milano città

Anna Frascisco Event Planner

Top
leverancier
ZIWA
WINNER'21
  • Website
vertalen

Met kantoren in Milaan en Turijn en kantoren in heel Europa wordt het merk Anna Frascisco Event Planner steeds populairder bij pasgetrouwden.
Anna's doel is om elke bruiloft een unieke smaak te geven, op maat gemaakt voor je echtgenoten, elk evenement zal anders zijn dan alle andere omdat het in elk detail voor jou is ontworpen en op maat gemaakt!
Dankzij haar sterke probleemoplossende vaardigheden, kan Anna elke situatie en elke onverwachte gebeurtenis onder ogen zien, altijd de winnaar uitkomen en je prachtige herinneringen achterlaten die je een leven lang jaloers zult bewaken.
Het succes dat het onderscheidt is vooral te danken aan zijn betrouwbaarheid en aan zijn voortdurende aanwezigheid, het zal naast je zijn vanaf het moment dat je besluit om je tot haar te wenden voor de organisatie van de bruiloft tot het einde van de feesten voor je "ja".
Vertrouw jezelf toe aan een professional die van haar passie een baan heeft gemaakt: Anna Frascisco wacht op je om samen het organisatorische pad van het huwelijk te volgen ... in naam van goede smaak en bon ton!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad: 20100
Stad:
Stad:
Stad: