Home Foto en Video Foto en Video CDMX Foto en Video Ciudad de México

Another Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video CDMX Foto en Video Ciudad de México

Another Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van MX$ 20.000
vertalen

Another Wedding is echt een ander concept van fotografie en video . Met alle passie en visie die hun werk kenmerkt, streven ze ernaar om momenten en ideeën over te brengen die uiteindelijk anders zijn dan het conventionele. Another Wedding wil dat je de mooiste, grappigste, sexy en gedurfde van alle bruiden bent. Het is alleen gericht op paren met stijl, smaak, cultuur en kunst. Op deze manier zorgt het voor uitstekende beelden en de weergave van de beste facetten van elk paar. Neem contact op en geniet in DF, Cuernavaca, Los Cabos, Cancun, Puerto Vallarta, San Miguel de Allende of in een ander deel van Mexico of de wereld van een fotografieservice die totaal anders is dan de traditionele .

Voor Another Wedding is het essentieel dat het koppel verbonden is met mode en met de huidige wereld. Hij werkt samen met de prominente fotograaf Alan Yee Bourgeois , een onconventionele expert, zeer erkend in het land, die ook de kans heeft gehad om te reizen en verschillende culturen van over de hele wereld te leren kennen, die hem inspireren om zijn werk uit te voeren. Hij heeft gepubliceerd in nationale en internationale tijdschriften zoals InStyle (Mexico), Nylon (Mexico), 192 (Mexico), Código (Mexico), Cream (Mexico), Warp (Mexico), Vice (Mexico), Nueva Novia (Mexico) , Elle (Oekraïne), C-Heads (Duitsland), Cake Magazine (New York), Rusty Magazine (Italië), Vice (Italië), Nylon (Japan) en Trendy (Colombia), evenals in modecampagnes voor merken zoals als Sunglass Hut (Latijns-Amerika) Sexy Jeans (Mexico) Shasa (Mexico), Amazon (Latijns-Amerika), Bendita Primavera (Televisa Mexico) , onder anderen.

Waar wacht je nog op om ze te ontmoeten? Neem nu contact met hen op en kopieer de volgende link om meer van hun werk te zien http://alanyee.com/index.php/editorial



FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
MX$ 20.000
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% Anticipo para apartar la fecha. 50% Finiquito una semana antes de la boda.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Another Wedding

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
thinkpinktate
Door Olivia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik wilde altijd verschillende foto's voor mijn bruiloft en met Another Wedding kreeg ik het. Ze zijn de beste optie voor een conventioneel nulgeheugen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact