Home Foto en Video Foto en Video CDMX Foto en Video Ciudad de México
  • Prijs vanaf: 20.000 €
vertalen

Een andere bruiloft is echt een ander concept van fotografie en video . Met alle passie en visie die hun werk kenmerken, willen ze momenten en ideeën overbrengen die anders zijn dan de conventionele. Een andere bruiloft wil dat je de mooiste, leukste, sexy en uitdagende van alle bruiden bent. Het richt zich alleen op die paren met stijl, smaak, cultuur en kunst. Dit is hoe het uitstekende beelden en de weergave van de beste facetten van elk paar zal opleveren. Neem contact op en geniet van in DF, Cuernavaca, Los Cabos, Cancun, Puerto Vallarta, San Miguel de Allende of ergens anders in Mexico of de wereld, een fotografieservice die compleet verschilt van de traditionele .

Voor Another Wedding is het essentieel dat het paar verbonden is met mode en met de huidige wereld. Hij werkt samen met de prominente fotograaf Alan Yee Bourgeois , een onconventionele expert, bekend in het land, die ook de gelegenheid heeft gehad om te reizen en verschillende culturen van over de hele wereld te ontmoeten, die hem inspireren om zijn werk te doen. Hij publiceerde in nationale en internationale tijdschriften zoals InStyle (Mexico), Nylon (Mexico), 192 (Mexico), Code (Mexico), Cream (Mexico), Warp (Mexico), Vice (Mexico), Nueva Novia (Mexico), Elle (Oekraïne), C-Heads (Duitsland), Cake Magazine (New York), Rusty Magazine (Italië), Vice (Italië), Nylon (Japan) en Trendy (Colombia) , maar ook in modecampagnes voor merken zoals Sunglass Hut (Latijns-Amerika) Sexy Jeans (Mexico) Shasa (Mexico), Amazon (Latijns-Amerika), Bendita Primavera (Televisa Mexico) , onder anderen.

Wat verwacht je te weten? Neem nu contact met ze op en kopieer de volgende link om meer van hun werk te zien http://alanyee.com/index.php/editorialBezoeker, laat een review achter over Another Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Another Wedding

4.9 1 mening
Door Olivia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik wilde altijd verschillende foto's voor mijn bruiloft en met Another Wedding kreeg ik het. Ze zijn de beste optie voor een conventioneel nulgeheugen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% Anticipo para apartar la fecha. 50% Finiquito una semana antes de la boda.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Somos un equipo altamente profesional.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
15 días
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
20,000

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad: