Antinoos Wedding Planner

Hallo grooms: Wij zijn Antinoos Wedding Planner , het enige bureau dat gespecialiseerd is in exclusiviteit in het organiseren van bruiloften en evenementen voor homoparen . Hoewel we weten dat liefde en goede smaak niet seksueel georiënteerd zijn, als het waar is dat homoseksuele stellen de voorkeur geven aan een uniek huwelijkse gebeurtenis dat de manier om je eigen levensstijl te begrijpen verrast en overdraagt, daarom zorgen we voor aanpassing, creatie en innoveer uw huwelijksprogramma, omdat wij geloven dat uw geluk niet kan worden gestandaardiseerd met versleten protocollen.

Wij bieden u een uitgebreide service die uitstekend voldoet aan uw meest geselecteerde behoeften, waarbij we ervoor zorgen dat die genuanceerde gevoeligheid vorm krijgt door een productie die volledig op bestelling is gemaakt , waarbij elk detail wordt gecontroleerd en altijd de stijl van de bruid en bruidegom wordt overgedragen.

Ons bureau heeft de beste services in alle zaken die verband houden met de link, die zorgvuldig zijn geselecteerd en helpen om gedenkwaardige evenementen te creëren, zoals magische locaties , sublieme instellingen, gepersonaliseerde protocolprogramma's, gedetailleerde trouwboeken, unieke ceremonies, prestigieuze catering .

Als toegevoegde waarde vult Antinoos haar dienstenaanbod aan met verrassende voorstellen van Pedida de Mano , advies over persoonlijke styling en een selectie van producten met betrekking tot bruiloften die exclusief door het merk zelf zijn ontworpen, en biedt zo een 360º-service voor elk stel homo die alles wat met zijn huwelijk te maken heeft in onze handen wil laten.

Huwelijksbestemming : de culturele diversiteit, onze avant-gardistische architectuur, onze beroemde mediterrane keuken en het buitengewone klimaat van ons land, zullen ons uw speciale bestemming maken om uw liefde te bezegelen, maar als u uw bruiloft ergens anders ter wereld wilt vieren, staan we voor u klaar .

En het is dat we in Antinoos van bruiloften houden en we zullen graag deel uitmaken van niet alleen je geweldige dag, maar ook van het hele proces van organisatie en planning, daarom willen we van het begin tot het einde bij je zijn om je van alle soorten te voorzien ideeën en garanderen dat uw dag uniek, onvergetelijk en magisch zal zijn.

Ik ben Irene en ik run Antinoos, kennen we elkaar?

Bezoeker, laat een review achter over Antinoos Wedding Planner en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 5 reviews
Door hola612
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben met hen samengewerkt op verschillende bruiloften en we vonden het geweldig! Als u uw diensten inhuurt, gaat de dag rond en kunt u 100% van uw bruiloft genieten zonder dat u ergens voor hoeft te lijden. Ik hoop je snel weer te zien, een kus!

Misbruik rapporteren
Door gerard.maresme
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

UITSTEKEND !!!! WE HEBBEN GEEN WOORD OM UIT TE VOEREN HOE GELUKKIG WE ZIJN MET DE SERVICE.

Onze bruiloft was de bruiloft waar we van hadden gedroomd en de bruiloft waar we al meer dan een jaar over spraken. het Antinoos-team zorgde voor absoluut alles en we voelen ons heel veilig en zelfverzekerd in uw handen

J&G

Misbruik rapporteren
Door marc.ff750
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

IK WENS VANUIT ELK HART DAT VEEL PAARS HET genoegen HEBBEN U IN HUN HUWELIJK TE HEBBEN.
Heel erg bedankt voor alles. Het waren er 10! De gasten stonden versteld en wij ook met alles! Ik wens met heel mijn hart dat veel stellen het genoegen hebben u bij hun huwelijk te hebben.
M&A

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
40% a la contratación del servicio, 40% a los 3 meses de la firma del contrato y el 20% restante 15 días antes de la boda
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Kortingen

REGALO DE DOS CONJUNTOS PRE-WEDDING PARA NUESTRAS PAREJAS

Porque queremos que estéis super guapos y cómodos las horas previas a la celebración os vamos a regalar  dos conjuntos Pre-Wedding, a todas las parejas que contratéis Antinoos Wedding Planner. Podéis elegir entre varios modelos y frases y varias medidas. Consta de una camiseta y un pantalón corto.

Voorwaarden

Adres

Stad: 08008
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden