Elke Romero is een expert met meer dan 12 jaar ervaring als weddingplanner, haar carrière   Het wordt samengevat in 265 bruiloften en onder andere soorten sociale en zakelijke evenementen . Dus in plaats van uw evenement te produceren, is dit bedrijf verantwoordelijk voor het opvolgen van alle details van uw geweldige moment.

En u zult niet alleen van deze geweldige ervaring kunnen genieten tijdens die geweldige dag, maar ook daarna zal Any Romero u kunnen vergezellen bij toekomstige gelegenheden die u op een heel speciale manier wilt vieren, zoals doopfeesten, verjaardagen, jubilea, enz. Met hun professionaliteit kunt u het volste vertrouwen voelen om de belangrijkste momenten van uw leven in hun handen te laten, om ze te vieren zoals u verwacht.

Elke Romero zal u een liefdevolle service bieden, het team bestaat uit vrouwen met uitgebreide ervaring in het leiden van evenementen en met een passie voor wat ze doen. Als uw evenement groot of klein is, zal dit gespecialiseerde bedrijf het probleemloos kunnen bijwonen en zich er maximaal aan kunnen wijden, met efficiëntie, eigendom en vooral passie.

Op deze manier zullen ze bij Any Romero proberen al uw verwachtingen te overtreffen. Je kunt het gevoel hebben dat je zelf je grote feest organiseert en produceert. Zo zal uw evenement uw eigen essentie behouden en uw gasten zullen het zo zien. Neem contact op met deze spectaculaire service in Querétaro en San Miguel de Allende .

Bezoeker, laat een review achter over Any Romero en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 25 reviews
Door mayniri_56
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor alle volgende bruiden die ik je een beetje over mijn verhaal wil vertellen, ontmoette ik Anny via de pagina en de waarheid was heel wanhopig op zoek naar een bruiloftsplanner en dat paste niet bij wat ik wilde, dus markeerde ik hem en sindsdien Ik hoorde haar stem, ik vond het geweldig, die verbinding die tussen je bruiloft moet zijn, is een van de belangrijkste, ik ontmoette haar en dan zul je je voorstellen wat er is gebeurd, ze is een zeer professionele, vrolijke, gedraaide vrouw, ze wacht altijd op je om nodig en ik moet je vertellen dat ik de bruiloft van mijn dromen uitvoer, de meeste mensen die naar mijn bruiloft kwamen waren buitenlands en ik wil dat ze weten dat ze opgetogen waren. Mijn gasten waren niet moe om te zeggen dat het de beste bruiloft was die ze hadden bijgewoond.

Het banket was ongelooflijk lekker, de inrichting zoals ik het droomde, de hilarische service, al zijn leveranciers zijn uitstekend net als Anny, "baby" zoals ik altijd zei dat ik wil dat je weet dat dankzij jou en al je team die dag onvergetelijk zal zijn, niet alleen voor mij Bedankt voor al je steun en professionaliteit, bedankt voor het waarmaken van onze dromen.

Misbruik rapporteren
Door jacquelinediazderbez
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elke Romero en zijn hele team zijn perfect voor de bruiloft van je dromen. Elk van hen begreep de behoeften en voorkeuren van ons vriendjes. Als er iets niet kon worden gedaan, beval ze andere opties aan die beter waren dan gepland.

Ik bedank Iedereen met heel mijn hart voor alle hulp, van het nemen van ons om alle locaties te bekijken die ons interesseerden tot het begeleiden van ons naar de voedselshow.

Ik raad het 100% aan !!!

Misbruik rapporteren
Gracias Jaqueline
De tu boda lo mas bonito fue como se miraban tu y riley como se tomaban e la mano eso me transmitio que valio la pena todo lo que viviste previo a tu boda porque se casaron realmente por amor.
Espero difruten mucho su nueva estaoa y gracias gracias por tu confianza.
Door sam.trejo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe begin je Any te beschrijven?

Ze is een ongelooflijke vrouw vol energie en positivisme.

Hij maakte onze bruiloft iets dat leek te komen uit een droom of een sprookje.

We stoppen niet met het ontvangen van opmerkingen over hoe mooi onze bruiloft was. Vol liefde, magie en vooral met een uitstekende smaak en klasse.

Iedereen heeft onze dromen en onze verbeeldingskracht tekort geschoten. Hij liet ons echt zien dat ALLES mogelijk is als we durven dromen.

Vanaf de dag dat ik haar op deze pagina vond, wist ik dat ze mijn weddingplanner moest worden.

Ik hield zo sterk vast aan het idee dat zij was dat het universum de leiding had over de toekenning ervan.

Ze was altijd heel eerlijk tegen ons, altijd beschikbaar en altijd aanwezig. Altijd met de beste tips en adviezen.

Hoe gek mijn ideeën ook waren, Any zocht altijd een manier om het op te lossen of het waar te maken.

Hij gaf zichzelf volledig aan onze bruiloft. Zozeer zelfs dat ik niet begrijp hoe hij meer bruiloften en evenementen tegelijkertijd doet! Die vrouw is geweldig!

Er is zoveel passie, zoveel liefde en zoveel toewijding in haar werk dat ik er geen twijfel over heb dat ze het vermogen heeft om de droom van elke dromerige gekke vriendin zoals ik uit te laten komen.

Iedereen is absoluut de feeën-meter in mijn Disney-verhaal!

Onze grootste droom was vervuld en dankzij de magie van Any hadden we ons sprookje dat net is begonnen en dat we NOOIT kunnen vergeten.

Ik kwam hier op zoek naar een weddingplanner en ik ga met een vriend!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un anticipo y liquidar 1 semana previa al evento Pago por transferencia bancaria o efectivo
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
El costo es depende del tiempo de coordinación va desde los 10000 en adelante
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Equipo de mujeres Mas de 200 bodas en 10 años Organizacion de eventos previos a la boda y eventos futuros ( baby shower, bautizos ..) con el mismo cliente .
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers