A.Roma Lifestyle hotel

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Het A.Roma Lifestyle-hotel ligt ondergedompeld in het Valle dei Casali Park en is een van de weinige locaties in Rome die esthetische schoonheid, functionaliteit en liefde voor detail kan combineren.
Een grote tuin verrijkt met standbeelden, moderne kunstwerken en een zwembad met een eigentijdse stijl, elementen die een vleugje verfijning en goede smaak aan uw evenement kunnen geven, zodat u uzelf en uw gasten een unieke en onuitwisbare herinnering kunt nalaten.
Het interne restaurant Sapori Dal Mondo serveert u originele en verfijnde gerechten die zelfs de meest verfijnde smaakpapillen tevreden kunnen stellen.
In de feestzaal Giove vindt u een exclusief 12 mx 4 m LED-scherm, uniek in Italië, waar u uw verhaal kunt vertellen en uw gasten kunt opwinden via de meest significante beelden van uw liefde.
Voor de meer moedigen en voor degenen die een echt originele en onconventionele bruiloft willen, zijn er in het restaurant 10 kookstations beschikbaar die gasten de kans bieden om een echt unieke culinaire ervaring te ervaren!

Bezoeker, laat een review achter over A.Roma Lifestyle hotel en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over A.Roma Lifestyle hotel

5.0 14 reviews
Door lie.aba
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Omdat huwelijk maar één keer in mijn leven gebeurt, wil ik een plek waar ik echt kan zeggen dat het heel gedenkwaardig was. Alle diensten en de prijs. Heel erg bedankt. Ik had een eenvoudige maar elegante bruiloft. Ik raad deze plek aan! Beautiful.

Misbruik rapporteren
Door lena.piri
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We vierden onze bruiloft in het Roma Lifestyle Hotel en het was geweldig. Ze hebben aandacht besteed aan elk detail, in de context van een prachtige locatie. Het menu was ook verfijnd en voortreffelijk.

Misbruik rapporteren
Door manu.sp98
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een zeer geslaagde dag! Aandacht voor detail, heerlijk eten en in de juiste hoeveelheden, gekwalificeerd en efficiënt personeel en de kers op de taart op een avond in de suite, die we "herhaald" hebben, dus voelden we ons verwend. Dit is onze bruiloft in het Roma Lyfestyle Hotel, georganiseerd door Giulia en haar personeel.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Zwembad, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag

Adres

Stad: 00164
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Buitenplaats
  • Toegang Mindervaliden
  • Midden
  • Exclusief gebruik
  • Zwembad