• Prijsklasse Midden

Als je op zoek bent naar een band die de meest onvergetelijke momenten van je leven met foto's en video vastlegt, ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn Ewelina en Artur - we creëren een harmonieus team in het leven en op het werk. Architect en econoom zijn niet noodzakelijkerwijs harmonieuze competities, maar het belangrijkste is wat ons heeft verenigd <3.

Onze zwakte is het creëren van mooie herinneringen die je zullen bewegen en je hart pakken wanneer je er naar toe reikt. Dankzij jou vervullen we onszelf als ARISES en hebben we de kans om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten en te geloven dat we geluk hebben. We houden van mensen met passie en we geloven dat niets toevallig gebeurt, dus geef jezelf de kans om iets moois te maken.

Wij komen uit Poznan, maar kilometers zijn geen belemmering voor ons :)

Bezoeker, laat een review achter over ARÓŻE Film and Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over ARÓŻE Film and Photography

4.9 11 reviews
Door alicjamaszk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben al heel lang op zoek naar een fotograaf voor mijn bruiloft omdat ik hoge eisen heb. Het is me gelukt! Uit duizenden koos ik Aróże en ik heb er geen spijt van! Waar waardeer ik hun werk voor? Voor zeer goed personeel, elegante kleuren en vereeuwiging van alle belangrijke momenten van de dag. Het was ook heel belangrijk voor mij dat de fotograaf een verslaggever bleef, geen regisseur, en zo gebeurde het, Aróże zag dit alles, het was de moeite waard om te zien, terwijl de resterende onzichtbare gasten de gasten niet tegenhielden met hun werk. Ik raad echter ten zeerste aan om de ceremonie-opnameservice te gebruiken, omdat een paar minuten van de film van onze bruiloft ons in de fauteuils hebben gestoken, ons hebben aangeraakt, me aan het lachen hebben gemaakt en ons hebben doen terugkomen op die momenten ... Bedankt Aróże!

Misbruik rapporteren
Door karolinasledz10
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn tevreden met de max !!! Mensen met passie die hun werk met grote toewijding benaderen en dus zeer warme en open mensen

De buitensessie was erg leuk voor ons en het uiteindelijke effect was een grote positieve wow 🤭

Wij adviseren met heel ons hart ️️️

Misbruik rapporteren
Door dieta1922
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

5 * is niet genoeg !! Volledige professionaliteit. De beste momenten voor altijd vastgelegd ️ En samenwerken met Aróże is puur genieten. We raden alle jonge stellen aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
4000
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
1. Zadatek w wysokości 500zł płatny przy podpisaniu umowy. 2. Pozostała część płatna jest przy odbiorze gotowego reportażu fotograficznego lub filmu.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
5 lat
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Pracujemy w zespole, zależnym od wybranego pakietu, może to być np.: 1. Dwóch fotografów 2. Dwóch operatorów 3. Fotograf i operator 4. Fotograf i dwóch operatorów.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Od 1 miesiąca do maksymalnie 6 miesięcy.

Adres

Stad: 60-142
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek