Slatana Photography & Videography

  • Prijsklasse Midden

​Beste stellen, als je interesse hebt, neem dan rechtstreeks contact met mij op via mijn website www.slatana.com of per e-mail op zlatana.lecrivain@gmail.com! Helaas kan ik hier geen berichten beantwoorden. Ik ben blij om van je te horen. LG Zlatana


Elegante trouwreportages en films vol liefde, licht en leven.


Achter Slatana Studio staat Zlatana Lecrivain, een professionele fotograaf en videograaf uit Zürich die bruiloften begeleidt in heel Zwitserland en de rest van de wereld. Ze is haar hele leven bezig met fotografie en design, en naast 2 graden in design en fotografie, leert ze zichzelf voortdurend bij in internationale workshops. Ze woonde haar eerste bruiloft bij in 2010 en sindsdien is ze gefascineerd door het beleven van nieuwe verhalen en het creëren van mooie herinneringen aan de "grote dag". Creatieve ideeën, kennis van de menselijke natuur en gevoel voor de echte momenten zorgen ervoor dat Zlatana Lecrivain bij elke bruiloft hoogwaardige reportages maakt. Ze omschrijft haar stijl als elegante reportage gecombineerd met klassieke portretten. Het is erg belangrijk voor haar om een persoonlijke relatie op te bouwen met de bruid en bruidegom. Ze probeert met de ogen van de bruid en bruidegom door de camera te kijken en het moment waarheidsgetrouw, emotioneel en mooi op foto's te vertellen.

Bezoeker, laat een review achter over Slatana Photography & Videography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Slatana Photography & Videography

5.0 11 reviews
Door roschl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Zlatana,

We willen je van harte bedanken voor je geweldige inbreng, je ongecompliceerde en hartelijke aard, voor je liefdevolle werk op onze bruiloft.

Het is je meer dan goed gelukt om al deze mooie momenten op een discrete manier vast te leggen. We waren gefascineerd door hoe je met je pakkende manier alle gasten op een foto hebt kunnen vastleggen. De foto's zijn heel natuurlijk, zoals we wilden. Uw oog voor details heeft de foto's iets speciaals gemaakt. Hoewel we niet gewend zijn om voor de camera te bewegen, voelden we ons goed begeleid en in goede handen. Onze gasten hebben ook alleen positieve opmerkingen gemaakt over uw werk op en na de bruiloft. Als we naar de foto's kijken, is het alsof we de dag opnieuw beleven.

Je hebt onze belangrijkste dag voor altijd gehouden en we willen je daarvoor bedanken!

Alain en Lisa

Misbruik rapporteren
Door adba09
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


We willen de Zlatana bedanken voor de liefdevolle zorg voor, tijdens en na onze bruiloft.
Ze fotografeerde ons op een heel natuurlijke en waarderende manier en hielp ons om ons huwelijk vorm te geven. De foto's zijn mooi geworden, de kleuren zo helder en helder als we ons hadden voorgesteld.
Ze heeft een zeer professionele uitstraling voor prachtige achtergronden die de foto's nog harmonischer hebben gemaakt.
Ook hebben onze gasten alleen positieve feedback over hun werk bevestigd.

Wij bevelen u graag aan.
dank u

Misbruik rapporteren
Door okalyabina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man en ik, maar ook al onze gasten waren dol op de uitvoering en uitvoering van hun werk. We vierden onze bruiloft in Dresden (juli / 18). We ontmoetten elkaar voor de bruiloft en bespraken alle noodzakelijke dingen, zoals Paar photosharing, plaatsen, geschikte tijd, zelfs kleurontwerp van de feestzaal. Ze was er ook en bezocht de locatie. Ze heeft ons nog meer overtuigd, omdat er naar onze ervaring maar een paar fotografen zijn die zo'n voorbereidend werk doen (vooral in je vrije tijd).

Bij Zlatana waren we heel goed en veilig gevuld, hetzelfde zou door onze gasten worden gevoeld. Ze heeft niet alleen de tijd voor ons geïnvesteerd, maar ook alle wensen van onze gasten vervuld ... Ze stond constant op en heeft elk waardevol moment van onze bruiloft op zich genomen.

We kunnen Zlatana met een goed geweten aanbevelen en wensen je het allerbeste voor de toekomst!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
950
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
3:00
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek