Aurelia Weddingplanner & Ceremoniemeester

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Aurelia Weddingplanner & Ceremoniemeester

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 55 €

WIL JE MET ME TROUWEN!

Weddingplanner

Verliefd en verloofd, wat komt er dan veel op je af! Met een weddingplanner heb je minder stress en vooral meer plezier bij het regelen van de bruiloft. Alle minder leuke dingen kun je op mij afschuiven. Kunnen jullie je lekker bezighouden met taarten proeven. Het is mijn passie om mensen te laten genieten van de mooiste dag van hun leven. Denk je jouw bruiloft in: geen stress, geen geregel, alleen maar oog voor elkaar.

Ceremoniemeester

Zelf de bruiloft plannen, dat lukt jullie wel! Maar je belast vrienden of familie liever niet met de (zware!) taak van ceremoniemeester. Huur dan mij in als ceremoniemeester! Zo kunnen vrienden en familie optimaal genieten van de dag en weten jullie zeker dat alles op rolletjes loopt.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Met een kop koffie en een gezellig gesprek merken we snel genoeg of het klikt en of ik iets voor jullie kan betekenen.

info@aureliaweddingplanner.nl

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
55 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De in een offerte vermelde prijzen zijn inclusief btw. Op de offerte staat het uurtarief of trajectprijs voor de gekozen dienst vermeld. Bijkomende kosten zoals reiskosten, parkeerkosten, verblijfkosten en eventuele kosten van vliegtickets of het inhuren van derde personen worden apart op de offerte vermeld. De dienst adviesgesprek wordt voorafgaand aan het gesprek gefactureerd. De diensten weddingplanner en ceremoniemeester zullen in twee delen worden gefactureerd. 40% van het totale factuurbedrag wordt voldaan als aanbetaling bij de totstandkoming van de overeenkomst. Het overige gedeelte, van 60%, wordt een week voor aanvang van de bruiloft gefactureerd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Aurelia Weddingplanner & Ceremoniemeester

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1852 CP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact