Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Guerrero Feest- en Trouwlocaties Ixtapa-Zihuatanejo

Hotel Azul Ixtapa

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Guerrero Feest- en Trouwlocaties Ixtapa-Zihuatanejo

Hotel Azul Ixtapa

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs MX$ 609
vertalen

In Ixtapa Zihuatanejo vindt u een perfect hotel om uw feest in stijl te vieren, we spreken van het Hotel Azul Ixtapa, die voor u verschillende scenario's heeft die worden gekenmerkt door de schoonheid en magie van de paradijselijke kust van Guerrero. De locatie is gemarkeerd als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van de Stille Oceaan.

U kunt uw bruiloft buiten in de prachtige tuin, op het terras van het zwembad of in een van de twee restaurants maken. U kunt van 30 tot 500 gasten genieten, afhankelijk van de ruimte die u kiest. Bovendien zal het professionele team van Hotel Azul Ixtapa u ondersteunen en adviseren bij alles wat u nodig heeft voor uw grote dag, vooral in procedures voor civiele en symbolische bruiloften.

Hotel Azul Ixtapa heeft alles wat u nodig hebt voor een feest dat niemand zal vergeten, de ruimtes zijn prachtig en elk van zijn diensten is zo ontworpen dat het zoveel mogelijk aan uw behoeften voldoet. Neem nu contact op en begin met het maken van de bruiloft van je dromen!



FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
MX$ 609
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Efectivo, Tarjeta de crédito

Meningen over Hotel Azul Ixtapa

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
paloma.contreras
Door Paloma
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
De kwaliteit van de service die ze me vanaf het begin hebben aangeboden is erg goed, het toont het grote verschil met andere bedrijven die hetzelfde bieden. Zowel Abril als Rubí behandelden ons super goed en bezochten ons met een zeer effectieve onmiddellijkheid bij het beantwoorden van onze vragen en twijfels. Ze hebben elk detail of ongemak opgelost dat zich heeft voorgedaan, communicatie is erg belangrijk bij het plannen van een bruiloft vanuit het buitenland. De deal was het beslissende punt dat ervoor heeft gezorgd dat we voor hen hebben gekozen. Ik heb alleen goede opmerkingen over alle planning en coördinatie van onze bruiloft. Ik ben erg dankbaar en blij met de resultaten, ik hield van mijn bruiloft. Ik was in staat om plezier te hebben en er met volle teugen van te genieten.
Misbruik rapporteren
hugo.martinez
Door Hugo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Onze bruiloft in dit hotel was een droom, we zijn erg blij met onze beslissing. Het team heeft ons perfect behandeld, we willen speciaal bedanken voor Rubí Noyola, Abril Perea, Alexis, Emanuel Cruz en Baltazar. Ze gaven ons allemaal de beste aandacht waar je om kunt vragen. We hopen terug te keren op vakantie en iedereen te begroeten. Heel erg bedankt voor alles.
Misbruik rapporteren
pirlipat.zavala
Door Pirlipat
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ik ben erg dankbaar voor de organisatie en diensten van onze bruiloft. We hebben er met volle teugen van genoten en waren zeer tevreden met alles. We waren zo comfortabel en hadden het vertrouwen om de belangrijkste gebeurtenis in ons leven in hun handen te laten. Zonder twijfel bevelen we ze aan het maximum aan.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 40880

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact