Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Guerrero Feest- en Trouwlocaties Acapulco

Casa de la Laguna

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Guerrero Feest- en Trouwlocaties Acapulco

Casa de la Laguna

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Casa de la Laguna is een van de locaties in Acapulco, Guerrero die Banquetes Susanna Palazuelos verhuurt voor speciale evenementen. In een grote tuin met palmbomen aan de kust van de stranden van Acapulco, heeft Casa Laguna een kleine lagune om te schitteren tijdens uw grote dag. De geweldige combinatie van natuurlijke elementen en de gecreëerde magische omgeving, zal de optie zijn waar je op zoek bent naar je ideale bruiloft.

De verbintenis van Banquetes Susanna Palazuelos is om een onvergetelijke ervaring voor uw bruiloft te creëren, uw verwachtingen te overtreffen en uw loyaliteit als klant te verzekeren met innovatieve kookrecepten, uitzonderlijke service en een creatieve presentatie. Het team zoekt aandacht voor het kleinste detail en een definitieve toewijding aan kwaliteit.

De zoektocht naar innovatie, uitstekende service en gastronomische gerechten van Susanna Palazuelos hebben deze banketservice al meer dan 20 jaar de nummer één in Acapulco. Om zich aan verschillende smaken en evenementen aan te passen, heeft het bedrijf verschillende locaties om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1992

Meningen over Casa de la Laguna

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
f.e.s.e.1984.22.11
Door Fernando
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Casa de la Laguna is een van de beste plaatsen in Acapulco, de service en het personeel behoren tot de beste in het hele gebied.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 39850

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact