Casa de la Laguna

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Casa de la Laguna is een van de locaties in Acapulco, Guerrero die Banquetes Susanna Palazuelos verhuurt voor speciale evenementen. In een grote tuin met palmbomen aan de kust van de stranden van Acapulco, heeft Casa Laguna een kleine lagune om te schitteren tijdens uw grote dag. De geweldige combinatie van natuurlijke elementen en de gecreëerde magische omgeving, zal de optie zijn waar je op zoek bent naar je ideale bruiloft.

De verbintenis van Banquetes Susanna Palazuelos is om een onvergetelijke ervaring voor uw bruiloft te creëren, uw verwachtingen te overtreffen en uw loyaliteit als klant te verzekeren met innovatieve kookrecepten, uitzonderlijke service en een creatieve presentatie. Het team zoekt aandacht voor het kleinste detail en een definitieve toewijding aan kwaliteit.

De zoektocht naar innovatie, uitstekende service en gastronomische gerechten van Susanna Palazuelos hebben deze banketservice al meer dan 20 jaar de nummer één in Acapulco. Om zich aan verschillende smaken en evenementen aan te passen, heeft het bedrijf verschillende locaties om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Bezoeker, laat een review achter over Casa de la Laguna en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 1 mening
Door f.e.s.e.1984.22.11
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Casa de la Laguna is een van de beste plaatsen in Acapulco, de service en het personeel behoren tot de beste in het hele gebied.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Casa Laguna tiene vistas espectaculares además del excelente servicio y comida gourmet.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1992

Adres

Stad: 39850
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Midden