Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Hotel Barceló Los Cabos Palace Deluxe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Hotel Barceló Los Cabos Palace Deluxe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs MX$ 2.540
vertalen

Hote l Barceló Los Cabos Palace Deluxe is een nieuw resort gelegen aan de oevers van een spectaculaire strand Zee van Cortez. Het heeft een architectonische schoonheidscultuur van de stad San José del Cabo en elegante en verfijnde faciliteiten, die de perfecte setting voor u zullen creëren om te genieten van een magische bruiloft, onverslaanbaar en vol met prachtige details. Het hotel heeft een wit zandstrand, ruime accommodaties en fantastische faciliteiten die de deelnemers zullen verrassen tijdens hun volgende conventie.

Het Barceló Los Cabos Palace Deluxe hotel is een luxe hotel, premium categorie, met fantastische faciliteiten, gelegen op een bevoorrechte locatie, aan de oevers van een van de meest spectaculaire stranden van de Zee van Cortés. Een droomscenario om uw bruiloft te vieren, vergezeld van majestueuze scenario's en een sfeer vol magie en inspiratie.

Barceló Los Cabos Palace Deluxe heeft de beste stranden om allerlei soorten ceremonies te vieren, dus worden burgerlijke huwelijken en symbolische bruiloften gevierd op het strand of in het tuinhuisje en worden er religieuze bruiloften georganiseerd in La Misión de San José del Sol Cabo Anuiti-katholieke kerk. De beschikbaarheid hangt af van de datum die het paar kiest en dit zou de bevestiging rechtstreeks in de kerk moeten maken.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
MX$ 2.540
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers

Meningen over Hotel Barceló Los Cabos Palace Deluxe

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 23400

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact