Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Jalisco Feest- en Trouwlocaties Puerto Vallarta

Krystal Grand Nuevo Vallarta

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Jalisco Feest- en Trouwlocaties Puerto Vallarta

Krystal Grand Nuevo Vallarta

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Bel Air Collection Resort & Spa Vallarta   Het is een   hotel   Vijf sterren gelegen in Nuevo Vallarta . Het biedt je een bruiloft verlicht door de zon, omringd door het zand en in het midden van het strand, prachtige vriendelijkheid waarmee je kunt trouwen in het midden van een kalme atmosfeer , ver weg van de tumult, de opstopping en de motone stad. Het ligt precies op het fantastische Flamingos-strand, een prachtig luxe gebied in de baai van Banderas.

Daar daalt dit zachte zandstrand geleidelijk af naar het warme water en wordt het versierd door spectaculaire bultruggen die je in de winter kunt zien. Op zijn beurt kunt u genieten van een groot zwembad met uitzicht op het strand of gewoon ontspannen op het bijna 150 meter lange strand met palapas en stoelen. Een van de twee omgevingen kan het decor zijn van uw bruiloft , afhankelijk van uw smaak en voorkeuren. En als dat nog niet genoeg is, wachten er ook vier restaurants en een SPA op je evenement om jezelf in de watten te leggen, zoals voor een kamer of een bruiloft na het huwelijk. Voor uw droomhuwelijk biedt Bel Air Collection verschillende arrangementen, inclusief ceremonie, banket, overnachting en huwelijksnacht, hetzij op het strand of op de terrassen of lounges, dus laat ze voor uw gasten zorgen terwijl je geniet van je meest speciale dag.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
20% como anticipo y 1 mes antes de la fecha de evento se solicita la liquidación total.

Meningen over Krystal Grand Nuevo Vallarta

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
DanielaNieto
Door Daniela
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Hier was de bruiloft van mijn beste vriend en het was geweldig. De plaats is super schattig, persoonlijke aandacht en meer! We vonden het geweldig

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 63732

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact