• Prijsklasse Betaalbaar

HET ONTSTAAN

Wat is er nu mooier om te zorgen dat de mooiste dagen in jouw leven nog nét wat mooier worden! Dat is ons doel en daar worden wij gelukkig van.

Van de eerste champagne toost tot de laatste dans van de avond, wij gunnen jou een prachtig feest dat ook écht jouw eigen onvergetelijke dag is. Van begin tot eind.

VERHUUR OP MAAT

Verhuur van decoratieve accessoires en meubilair voor feesten en evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, speciale verjaardagen, communies, babyshowers, festivals en fotoshoots.

PAKKETTEN

Van tapijten tot tafelstyling en van meubilair tot decoratie: met onze met zorg samengestelde pakketten kleed jij je bruiloft in één keer aan. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om losse artikelen te huren. Wel is het huren van pakketten voordeliger dan het huren van losse artikelen.

Neem snel een kijkje bij onze complete sfeerpakketten!

Bezoeker, laat een review achter over Better Twogether en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Better Twogether

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
We maken gebruik van een aanbetaling. Betaling geschied middels overschrijving. Dit is dan in 2 fases; aanbetaling en het restbedrag.
Heeft u bepaalde producten te huur?
Prieel, Servies, Bestek, Linnengoed, Pallets, Verlichting, Meubels, Anders
Is er een showroom om voorbeelden van de montage te kunnen zien?
Showroom is niet beschikbaar
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Wat zijn uw tarieven?
Betaalbaar.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij hebben DÉ leuke en hippe items in huis om een geweldig mooie gedecoreerde bruiloft te kunnen organiseren. Met de focus op de geheel zelf georganiseerde bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Decoratie verhuur | Eindhoven
Reageert
snel
1

Wil jij je bruiloft éxtra speciaal maken door de aankleding te verzorgen met bijzondere decoratie items en hippe meubbels? Bij Velvet Green Rentals ben jij aan het goede adres voor meubels en decoratie voor die special touch! Bij Velvet Green Rentals vind je alles voor je bohemian, vintage óf moderne... Zie +

Decoratie verhuur | Venray
1

WOWballonnen is gevestigd in Venray (Noord-Limburg).  Het meest creatieve en exclusieve ballondecoratie bedrijf in Zuid Nederland Ben je voor je bruiloft op zoek naar decoratie? Denk dan eens aan ballondecoraties. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk met ballonnen dat je daarmee echt een eigen persoonlijke... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Decoratie verhuur
  • Betaalbaar
  • Prieel
  • Servies
  • Linnengoed
  • Pallets
  • Verlichting
  • Meubels