Kasteel Kerckebosch

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Kasteel Kerckebosch

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Als jullie in Zeist willen trouwen, dan bezorgen wij jullie graag een onvergetelijke trouwdag. Kasteel Kerckebosch is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zeist. Jullie kunnen dus genieten van een geheel verzorgde dag op één trouwlocatie. Willen jullie een groots feest met DJ die al jullie favoriete nummers draait of liever een intiem diner in de voormalige huiskamer van Jonkheer Lintelo de Geer? De keuze is aan jullie!

Bij mooi weer kunnen jullie trouwen in onze royale kasteeltuin. Maar ook het aansnijden van de bruidstaart en het toosten op jullie geluk kan verzorgd worden op ons prachtige terras. In ons kasteel is er ruimte voor maximaal 300 receptiegasten en 140 dinergasten. Ons culinaire team verzorgt met alle liefde een prachtige bruiloftsdiner. Onze trouwspecialisten zijn er om jullie te ontzorgen en adviseren jullie graag, van fotograaf tot de beste bruidstaarten bakker en van DJ tot styling van de dinertafel.

Romantische trouwlocatie
Kleinschalig en sfeervol, dat is Kasteel Kerckebosch. De locatie bij uitstek voor een onvergetelijke huwelijksdag. Dit fraaie kasteel in Zeist ligt verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, vlakbij de stad Utrecht en met ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Het monumentale pand is uniek vanwege de door elkaar toegepaste bouwstijlen en interieurs. Voor een bruiloft huren jullie het hele oude kasteelgedeelte exclusief af, zodat je verzekerd zijn van optimale privacy. Zelfs de veertien hotelkamers in het oude kasteelgedeelte zitten bij de prijs inbegrepen, zodat je de volgende dag nog heerlijk met jullie dierbaren kunnen ontbijten en kunnen nagenieten van jullie bruiloft.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Accomodatie voor gasten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Kasteel Kerckebosch en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Kasteel Kerckebosch

4.4
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
arjanlisettejullens
Door A L
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Allereerst willen we beginnen met het feit dat we een fantastische, geweldige, meer dan liefdevolle bruiloft hebben gehad. Maar dit was wel voor 100% te danken aan onze hardwerkende, oplossingsgerichte, meedenkende weddingplanner (die hadden wij ingehuurd) en lieve ceremoniemeesters (familie)!

Over Kerckebosch, met name over Bodil, zijn we alles behalve te spreken. Er zijn ronduit schandalige fouten gemaakt. En nuttige een reactie daarop; ho maar... Er is geen contact meer te krijgen, waarschijnlijk omdat we toch alles al betaald hebben... Het enige wat we terugkrijgen is: "Allereerst hoop ik natuurlijk nogmaals dat jullie een fijne dag hebben gehad. Excuses dat ik niet meer voor jullie kan betekenen, ik hoop hiermee toch op goede voet kunnen af te sluiten."

Wat is er allemaal misgegaan:- Onze fotograaf heeft NIETS kunnen eten - behalve het door óns geregelde stukje bruidstaart - omdat ze er achter kwam dat haar diner, terwijl was doorgegeven dat zij een glutenallergie had, tóch in gluten gemaakt werd. - De communicatie vooraf was zeer, zeer, zeer traag en slecht. We kregen continu maar halve antwoorden, waardoor we er weer achteraan moesten. Ik heb op een gegeven moment mijn weddingplanner gevraagd om te communiceren, want ik kon er zelf niet meer tegen.- Er was nauwelijks gecommuniceerd wat er die dag moest gebeuren, aan de mensen van Kerckebosch die op de vloer stonden. Althans; dat denken wij, want die vroegen letterlijk ALLES (gelukkig maar) na aan onze eigen weddingplanner. - We hadden doorgegeven dat er bij de ceremonie 47 gasten zouden zijn. Er stonden 40 stoelen.... - Koffie en bonbons bij aanvang zijn nooit geserveerd (hier kwamen wij zelf pas later achter).- De taart stond veel te laat op de afgesproken plek, waardoor we heel lang stonden te wachten; akward!- Ongeveer de helft van onze gasten kreeg hapjes aangeboden en de andere helft niet; moesten er zelf om vragen.- De hotelkamers van Kerckebosch waren in zeer slechte staat. Het enige wat we daarop terugkregen was: "Het is een authentiek pand, waarin niet alles modern is". Volgens Kerckebosch horen daar beschimmelde badkamers (zelfs in de bruidssuite!), een flinke rioollucht in de kamers, verf dat van de balkonranden afbladdert bij.. Ik ken VOLDOENDE monumentale panden - die ouder zijn dan Kerckebosch - die WEL tiptop onderhouden zijn en er goed uitzien!!! Neem daar alsjeblieft een voorbeeld aan..

Het enige pluspunt aan Kerckebosch: het is een prachtig, indrukwekkend, romantisch pand! En dan heb ik het dus niet over het onderhoud van de hotelkamers.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3708 AA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact