Brigitte - Make-up artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Brigitte - Make-up artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Highlighting your natural beauty!

Brigitte - Make-up Artist is een bruidsstylist die jou op je speciale dag laat stralen! Door jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en je ook mooi te laten voelen, zie jij er als de beste versie van jezelf uit!

Brigitte is gespecialiseerd in natuurlijke en soft glam make-up, maar ook een smokey eye is mogelijk. Ze maakt alleen gebruik van de allerbeste producten. Hiermee weet je zeker dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten. Daarnaast weet ze te zorgen dat je er zowel in het echt als op de foto geweldig uitziet.  Mocht je dit willen, is vegan of parfumvrije make-up zeker mogelijk!

Ook voor je bruidskapsel ben je bij Brigitte - Make-up Artist aan het juiste adres. Zowel klassieke opgestoken kapsels als romantische vlechten en ongedwongen krullen zijn mogelijk. Geen kapsel is haar te gek! Om je kapsel wat extra 'oompf' te geven, kun je ook voor clip-in extensions kiezen. Deze kun je voor een zacht prijsje bij Brigitte huren. 

Door de combinatie van professionaliteit en expertise, de beste materialen en een warme en enthousiaste persoonlijkheid garandeert Brigitte - Make-up Artist jou de perfecte look voor jouw bruiloft!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling van 50% bij akkoord offerte, volledige betaling uiterlijk 7 dagen voor de bruiloft. Betaling kan via overboeking of betaalverzoek.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over Brigitte - Make-up artist

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2841EG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact