• Prijsklasse Luxueus

Brizantha Hotel Campestre is een plek gecreëerd voor exclusieve mensen , op zoek naar een comfortabele ruimte, rustig en omringd door het uitbundige natuurlijke landschap van de Oosterse vlaktes. Met het warme klimaat en de verfrissende wind van onze vlakte, kunnen bruid en bruidegom en hun gasten genieten van een vergadering vol moderniteit en comfort, waar ons team van medewerkers alles biedt wat u nodig heeft om die geweldige dag te maken zoals u altijd al hebt gedroomd.

We hebben een prachtig concept ontwikkeld voor landelijke huwelijken waarbij de natuur deel uitmaakt en de energie voelt die Moeder Aarde uitstraalt. Bovendien kunt u uw religieuze huwelijk vieren in onze kapel, geautoriseerd door het aartsbisdom Villavicencio.

Wij zijn gevestigd op 8 km van Villavicencio , in het dorp Apiay. Het is het veiligste deel van onze gemeente omdat we buren zijn van twee militaire commando's en een luchtcommando, waardoor we chartervluchten en helikopters kunnen bijwonen.

Privacy en boeking zijn twee van onze belangrijkste zakelijke waarden, altijd gekoppeld aan een 5-sterren service die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt. Voor uw bruiloft hebben we drie verschillende pakketten die de meest exclusieve locatie en verschillende kosten en services bieden die aan uw behoeften voldoen.

Onze faciliteiten stellen ons in staat om comfortabel evenementen bij te wonen van maximaal 200 personen , bieden een compleet gastronomisch aanbod om de meest verfijnde smaakpapillen te behagen en bieden comfortabele accommodatie voor 60 personen.

Bezoeker, laat een review achter over Brizantha Hotel Campestre en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 21 reviews
Door soniahenaoperiodista
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Erg blij dat we onze bruiloft hebben gevierd in hun faciliteiten die zich lenen om onze dromen waar te maken en de uitstekende aandacht van al het personeel was de perfecte aanvulling.

Misbruik rapporteren
Door lisethquinchia27
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste plek die ik had kunnen kiezen om mijn verjaardag te vieren, uitstekende service, goede kwaliteit en een prachtige plek waar ik deelde met mijn geliefden

Misbruik rapporteren
Door ejol27
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden absoluut geen betere plek kunnen kiezen om ons huwelijk te vieren! 🤵

Niet alleen vanwege de prachtige voorzieningen in landelijke stijl, maar ook voor de netheid, service en vooral de menselijke kwaliteit van ALLE mensen die er werken; van de eigenaren (Juan Guillermo en zijn vrouw Gina Paola), Johana (de beheerder), Jair (de Barman) een personage!, de obers, Andrés (de chef-kok) en hun assistenten, evenals de dames van het toilet, ALLEN zonder uitzondering , is ONGELIJKBAAR !! ... 🤗

Ze maakten onze geweldige dag, ons verblijf en dat van onze familie en vrienden tijdens dat weekend HET BESTE van allemaal! 🥳

Voor dit en nog veel meer, mijn man en ik, bevelen wij "BRIZANTHA HOTEL CAMPESTRE" .⭐⭐⭐⭐⭐ aan

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Tent of Overkapping, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
200
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nuestra principal característica es asesorar, de principio a fin, a las personas interesadas en realizar una boda. Nuestro objetivo es que no sientan que se les ofrece un servicio predeterminado, sino que ellos puedan diseñar su boda de ensueño y nosotros les acompañaremos paso a paso hasta conseguirla. Esta asesoría está orientada en la priorización de las actividades que realmente son importantes para el evento, pues comprendemos que los presupuestos económicos de los novios debe ser acordes a su situación particular. El equipo de trabajo de Brizantha Hotel Campestre, está formado para atender con amabilidad, respeto, calor humano y profesionalismo. Así, garantizamos que nuestros clientes se sientan como en la comodidad de su hogar.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
Alojamiento para 60 personas
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 507019
Stad:
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Tent of Overkapping
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Luxueus
 • Zwembad
 • Accomodatie voor gasten
 • In de natuur
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht