Home Foto en Video Foto en Video Firenze Foto en Video Firenze

Bruidsfotograaf Natalja

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Firenze Foto en Video Firenze

Bruidsfotograaf Natalja

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.295 €
vertalen

Hoi,

Ben je op zoek naar echte momenten, kleurrijke foto's en wat humor? Dan zou ik heel graag jullie trouwfotograaf willen zijn!

Ik ben een internationaal bekroonde trouwfotograaf gevestigd in Nederland. Ik heb een grote passie voor Italiaanse bruiloften en natuurlijk Italiaans eten;)

Speciaal voor alle Italianen had wediing een all inclusive pakket gemaakt voor: € 2595, -

- 12 uur fotografie op je trouwdag
- 2 uur de dag voor of na uw huwelijk
- dronephotography (afhankelijk van de regels van de locatie)
- Mijn reiskosten
- Fotoalbum van 15x15 cm inclusief 40-60 foto's.

We kunnen onze eerste ontmoeting hebben via teams / skype / whatsapp

Ik hoop je snel te spreken!
Natalja

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.295 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Il pagamento viene effettuato in 3 rate, il primo pagamento (€ 350) viene effettuato immediatamente, 3 settimane prima del matrimonio del 50% e il resto dopo aver visto le foto
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bruidsfotograaf Natalja

5.0
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(26)
Prijs/kwaliteit
(26)
Aanrader?
(26)
vanderwerf.m
Door Marieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja? Doen!

Een fotograaf vinden wij 1 van de belangrijkste keuzes voor de bruiloft en we hadden geen betere keuze kunnen maken dan voor Natalja! De foto’s (en het prachtige album!) zijn een blijvende herrinnering, die bij een goede fotograaf een prachtige weergave is van het gevoel van de dag. Daarnaast was Natalja van begin tot (bijna) einde van de dag aanwezig en dat is goed bevallen!

Natalja is heel goed in het vastleggen van bijzondere details, zoals op de foto waarop ons zoontje met een prijsloze ondeugende blik stiekem achter ons bankje sloop terwijl wij onze geloften uitspraken. Maar ook prachtige contrasterende foto’s, zoals in een foodhall in Rotterdam, industrieel zwart/wit, waar wij middenin de foto stralen, terwijl het dagelijks leven in de foodhall nonchalant door lijkt te gaan. En wij en de gasten vonden het zelf geweldig dat halverwege de dag al een slideshow kon worden gegeven met de eerste foto’s!

We kregen veel complimenten over de prachtige foto’s en ook over Natalja zelf. Ze ging ook geweldig om met kinderen en dieren. Zelf vonden wij ook haar betrokkenheid vooraf erg prettig. We appten over tips voor fotolocaties en telefonisch over de dagindeling. Ik vond zelf de shoot met z’n tweeën (en Natalja) op locatie 1 van de leukste dingen van de dag. Het was een echt uitje en met dank aan Natalja hadden we er genoeg tijd voor uitgetrokken. Gelijk ook onze grootste tip: neem de tijd voor een onderdeel van de dag (ook naast de fotoshoot), zodat je er zelf ook echt van kan genieten!

Misbruik rapporteren
de_gwenny
Door Gwen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja is een professionele, gepassioneerde vrouw. Ze neemt haar werk heel serieus en doet het vol passie. Wij hebben prachtige bruidsfoto's gekregen. Ook leuk dat het niet allemaal zo standaard was (vonden wij tenminste, alles is realtief). Ze heeft aan veel foto's een eigen draai gegeven. Daarbij is ze ook nog erg aardig. Ook wel heel erg belangrijk om een klik te hebben. Ik raad Natalja aan omdat het allemaal heel prettig is verlopen en omdat ze met liefde haar werk doet. Dat vinden wij heel erg belangrijk. Kijk naar de foto's die ik heb geupload, zo kunt u zelf oordelen, het wel of niet mooi te vinden.

Misbruik rapporteren
melissa_boeyen
Door Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Door tips van een fotograaf die de bruiloft van vrienden had gefotografeerd kwamen we bij Natalja uit. Haar website sprak ons gelijk aan! Spontane foto’s wilden wij graag op onze bruiloft en we zijn super blij met het resultaat! Onze favoriete foto is de foto van ons 2 waarbij de wind een handje mee hielp. Voor bruiden die twijfelen over een sluier: doen! Vooral met wat wind geeft dat een super leuk en verrassend effect. Ook is het mogelijk om bij Natalja foto’s te krijgen door gebruik te maken van een drone; dit is super tof (helaas hadden wij de eerste herfststorm te pakken en bleef dit bij een foto voor ons). Natalja zelf is een super leuke dame en we hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 50122

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact