• Prijsklasse Midden

Jouw speciale dag,

 

Bruidshuis Ellen, de gezelligste bruidswinkel van Zeeland in het mooie stadje Oostburg, deelgemeente van Sluis. Bruidshuis Ellen is de ultieme plek om je helemaal bruid te voelen. Met een enthousiast team zoeken wij een outfit die past bij je persoonlijkheid. Omdat geen bruid hetzelfde is vereist elke jurk een persoonlijke aanpak. Dat vraagt om bekwaamheid en creativiteit en toevallig hebben wij dat als geen ander.

Sinds mijn overname in 2011 zijn wij een eigen koers ingeslagen. Onze collectie heeft een eigentijdse stijl. De trouwjurken van Bruidshuis Ellen worden ieder seizoen met zorg en passie ingekocht, zodat wij die jurk hebben waar jij naar op zoek bent. Volgens ons de enige manier om te laten zien dat het ook anders kan. Maak een afspraak bij Bruidshuis Ellen want je bruiloft is geen verkleedpartij.

Het is belangrijk dat je vooraf een afspraak maakt. Het beste kun je 6 á 7 maanden voor jullie trouwdatum een beslissing nemen. De betaling van je jurk is 50% bij je aankoop en de andere 50% bij je eerste pasbeurt 2 maanden voor je trouwdatum.

Tot ziens bij Bruidshuis Ellen!

Jeannette Brevet

Bezoeker, laat een review achter over Bruidshuis Ellen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bruidshuis Ellen

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Dinsdag t/m Zaterdag 10 uur tot 17 uur, op afspraak, van november t/m februari ook op zondagmiddag op afspraak.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als je je droomjurk gevonden hebt vragen wij een aanbetaling van 50% op het bedrag van je jurk. Je kan bij ons, contant, pin en met creditcard betalen. Wij rekenen ook een bedrag voor de aanpassingen van je jurk.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Glamoureuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
+/- 1500
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Onze trouwjurken gaan nooit in originele staat de winkel uit, wij passen deze altijd aan naar de persoonlijke smaak van de bruid. Bij staat service hoog in het vaandel.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 4501

Vergelijkbare leveranciers

Bruidsmode Boetiek | Vlissingen

Jouw Droomjurk voor een Droomprijs Dé jurk De jurk, in onze ogen een van de belangrijkste dingen op de dag van jullie dromen, wij zullen daarom alles doen om deze perfect te maken voor jou als bruid. Of je nu een maatje 36 hebt of een maatje meer, een prinsessenjurk of een vintage jurk, wij hebben... Zie +

Bruidsmode Boetiek | Arnemuiden
1

Bruidssalon Daisy is uitgegroeid van een verbouwde boerenschuur naar een volledig gerenoveerde, heerlijk lichte hooizolder. Je vind onze unieke en gezellige bruidsboetiek midden in de polder net buiten het dorp Arnemuiden.  Eenvoudig te bereiken vanaf de A58. De collectie wisselt het hele jaar door... Zie +

Bruidsmode Boetiek | Krabbendijke
1

Verliefd, verloofd... en nu op zoek naar je perfecte trouwjurk! Bruidshuis Orchidee staat voor je klaar. In de winkel is er een gevarieerd aanbod van trouwjurken, maar het kan natuurlijk zijn dat je daar niet vindt wat je zoekt. Het is daarom geen probleem om je droomjurk te laten ontwerpen. Jij... Zie +

Bruidsmode Boetiek | Oost-Souburg

Ben jij op zoek naar de bruidsjurk van jouw dromen? Wil je deze passen in een bruidshuis met een grote collectie bruidsjurken, lingerie, schoenen en accessoires? Waar een bruidsjurk naar jouw wensen aangepast kan worden? Met persoonlijk en deskundig advies? Een bruidshuis waar alle bruiden welkom zijn,... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Bruidsmode Boetiek
  • Midden
  • Moderne stijl
  • Vintage stijl
  • Feest en Avondjurken
  • Originele stijl
  • Romantische stijl
  • Glamoureuze stijl
  • Prinsessen stijl