• Prijsklasse Midden

BV Wedding   is   een   bruidsstudio die gespecialiseerd is in pre-bruiloft en bruiloft fotografie in   Singapore en andere plaatsen.   Maak jouw   droom   van een magie   bruiloft uitkomen met hulp van   BV bruiloften.

Gemaakt door toegewijd   fotografen, kappers, visagisten en stylisten in de stad, het bureau   helpt   elk koppel   kijken   helemaal   fantastisch op hun   belangrijk   dag.

Het team begrijpt het   moeilijkheden   dat kan komen van   organiserende   een evenement. Al deze   Diensten   te beheren, gasten uit te nodigen, familie aan   communiceren   met en dingen aan   order– het kan zijn   Absoluut   overweldigend. Het team streeft ernaar om de   zorgen   weg en   u helpen bij het zoeken naar jurken, jurken en pakken in de meest actuele,   modern   stijlen.

Haarstylisten en visagisten zullen dat doen   maak de look   jij echt   willen. Of een bedauwde en jeugdige uitstraling, een meer gedurfde en   elegant   kijk, of om een subtiel en natuurlijk te creëren   afbeelding, stylisten zullen   zorg ervoor dat   je ziet er op je best uit   mooi   op je   speciaal   dag.

Bezoeker, laat een review achter over BV Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over BV Weddings

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Traditioneel